Të jesh shok i mirë duhet të…
5 posters
Faqja 1 e 1
Të jesh shok i mirë duhet të…
[You must be registered and logged in to see this image.]
Mos përfundoni gjithmonë duke dhënë këshilla.Nëse ju gjithmonë i tregoni shokut tuaj se si të zgjedhë problemet, marrëdhënia juaj do jetë jo e balancuar. Sepse ju do të jeni ai që dini gjithçka, dhe miku juaj ai që është gjithmonë në probleme. Më mirë pyeteni se si ai ka menduar të zgjidhë situatën, ose thjesht jepini një suport të momentit. Ju mund të jepni opinionin tuaj vetëm nëse i`u kërkohet.
Tregoni një tjetër anë të vetes tuaj. Dhe një mënyrë e mirë për ta bërë këtë është të miksoni shoqërinë nga pozicione të ndryshme që ju kini të bëni. Si mund të jenë miqtë e shkollës dhe të tjerë ata të punës. Në këtë mënyrë ju do ta gjeni veten më të hapur, dhe miqtë do të mësojnë më shumë gjëra rreth jush.
Ji i lumtur për suksesin e miqëve tuaj. Miqtë duan që të festoni me ta, kur gjëra të mira ndodhin. Por mund të ndodhë që ju të njeheni xheloz për suksesin e tyre. Përtype atë emocion, sepse miqtë nuk duan vetëm një krah për të qarë në një moment krize. Një mik është gjithashtu në kërkim të dikujt që të mbush me gëzim triumfet e tij. Në gëzim që ndahet është një gëzim që dyfishohet.
Tregojeni mirësinë tuaj me gjeste të vogla. Nuk është e thënë të bëni gjëra të mëdhaja për të treguar dashurinë tuaj. Do të mjaftonin mesazhe mbështetëse kur miku juaj është në situata të vështira, ose qëndrojini pranë.
Gjeni kohë për miqtë tuaj. Edhe pse koha që i kushtoni shoqërisë nuk është njësoj me atë të viteve të shkollës, ju mund të bëni përpjekje për të organizuar takime ose party kryesisht fundjavave. Një shok i mirë është ai që di të kujdeset për shoqërinë.
Mos përfundoni gjithmonë duke dhënë këshilla.Nëse ju gjithmonë i tregoni shokut tuaj se si të zgjedhë problemet, marrëdhënia juaj do jetë jo e balancuar. Sepse ju do të jeni ai që dini gjithçka, dhe miku juaj ai që është gjithmonë në probleme. Më mirë pyeteni se si ai ka menduar të zgjidhë situatën, ose thjesht jepini një suport të momentit. Ju mund të jepni opinionin tuaj vetëm nëse i`u kërkohet.
Tregoni një tjetër anë të vetes tuaj. Dhe një mënyrë e mirë për ta bërë këtë është të miksoni shoqërinë nga pozicione të ndryshme që ju kini të bëni. Si mund të jenë miqtë e shkollës dhe të tjerë ata të punës. Në këtë mënyrë ju do ta gjeni veten më të hapur, dhe miqtë do të mësojnë më shumë gjëra rreth jush.
Ji i lumtur për suksesin e miqëve tuaj. Miqtë duan që të festoni me ta, kur gjëra të mira ndodhin. Por mund të ndodhë që ju të njeheni xheloz për suksesin e tyre. Përtype atë emocion, sepse miqtë nuk duan vetëm një krah për të qarë në një moment krize. Një mik është gjithashtu në kërkim të dikujt që të mbush me gëzim triumfet e tij. Në gëzim që ndahet është një gëzim që dyfishohet.
Tregojeni mirësinë tuaj me gjeste të vogla. Nuk është e thënë të bëni gjëra të mëdhaja për të treguar dashurinë tuaj. Do të mjaftonin mesazhe mbështetëse kur miku juaj është në situata të vështira, ose qëndrojini pranë.
Gjeni kohë për miqtë tuaj. Edhe pse koha që i kushtoni shoqërisë nuk është njësoj me atë të viteve të shkollës, ju mund të bëni përpjekje për të organizuar takime ose party kryesisht fundjavave. Një shok i mirë është ai që di të kujdeset për shoqërinë.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Të jesh shok i mirë duhet të…
te ndihmosh tjetrin,te zihesh me te tjeret per te;te kesh pak a shum te njejtat mendime me shokun;te jesh njeri i drejte me te;te mos ta duash per interes;edhe pse fatkeqesisht ne ditet e sotme esht veshtire te gjesh shok te mire...
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
...pershtatesh me rrethin e asaj shoqerie....
Besa- Princeshë
- Vendbanimi : Ne zemren e trojeve shqipatre
Postime : 1402
Gjinia :
Anëtarësuar : 15/10/2011
Mosha : 38
Hobi : muzika,leximi
Duhet te jesh real te jesh i sinqert edhe te kesh komunikim te paster
tjesh i drejperdrejt edhe jo aq shum zemergjer se tmarrin per budall/e
Burrelsja- I/e Përjashtuar
- Vendbanimi : Burrel
Postime : 603
Gjinia :
Anëtarësuar : 10/04/2013
Mosha : 29
Hobi : Smogxhije
Similar topics
» Për të fituar besimin duhet të jesh i sinqertë ?!
» Më mirë të jesh vetëm "mendje" apo më mirë të jesh vetëm "zemër"?
» A duhe t të jesh i keq që të çmendesh apo duhet të çmendesh që të jesh i keq?
» A duhet te jesh i keq qe te cmendesh apo duhet te cmendesh qe te jesh i keq?
» Me mire te jesh femer apo mashkull?
» Më mirë të jesh vetëm "mendje" apo më mirë të jesh vetëm "zemër"?
» A duhe t të jesh i keq që të çmendesh apo duhet të çmendesh që të jesh i keq?
» A duhet te jesh i keq qe te cmendesh apo duhet te cmendesh qe te jesh i keq?
» Me mire te jesh femer apo mashkull?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi