Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Aplikacioni i Facebook per iPhone i pasigurte People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Aplikacioni i Facebook per iPhone i pasigurte People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aplikacioni i Facebook per iPhone i pasigurte

Shko poshtë

Aplikacioni i Facebook per iPhone i pasigurte Empty Aplikacioni i Facebook per iPhone i pasigurte

Mesazh nga Prada Wed 13 Oct 2010 - 6:51

numrave të telefonit nga lista e miqve që ju i keni në telefon, por gjithashtu merr të gjithë numrat e telefonit të personit i cili e përdor aplikacionin.

Në anën tjetër, nuk ekziston asnjë mundësi e konfigurimit të besueshëm të numrave të telefonit përmes aplikacionit të Facebook për iPhone.

Mirëpo, pikërsisht për këtë lëshim sigurire ekspertët paralajmërojnë se të gjithë përdoruesit e iPhone të cilët shkarkojnë aplikacionin e Facebook duhet të kenë kujdes, pasi që ka mundësi që numri juaj i telefonit të bartet automatikisht në rrjetin Facebook, apo tek një person i huaj në këtë rrjet social, i cili ndoshta edhe nuk është miku juaj më i mirë.
Nëse hyni në aplikacionin e Facebook për iPhone, lehtësisht do të mund të shpërndani listën e numrave të telefonit tuaj, edhe nëse nuk e keni planifikuar këtë.

Aplikacioni i cili e lidh telefonin e famshëm të Apple, iPhone, me rrjetin social Facebook.com, nuk ndalet vetëm në bartjen e
Prada
Prada
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : Ne Hapesire
Postime Postime : 7718
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/04/2010
Mosha Mosha : 112
Hobi Hobi : Ndihmes Bageri

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye