Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Turizmi, Shqipëria vendi i 6 në botë People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Turizmi, Shqipëria vendi i 6 në botë People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Turizmi, Shqipëria vendi i 6 në botë

Shko poshtë

Turizmi, Shqipëria vendi i 6 në botë Empty Turizmi, Shqipëria vendi i 6 në botë

Mesazh nga Vizitor Wed 29 Dec 2010 - 6:51

Një studim i ekspertëve turistikë, i bërë publik nga televizioni amerikan CNN, tregon destinacionet më të preferuara turistike për vitin 2011.Në vendin e parë do është Nju Jorku dhe konkretisht vendi i ish-kullave binjake në 10-vjetorin e sulmeve terroriste. Ndërkohë që në këtë listë është edhe Shqipëria, e cila renditet në vendin e gjashtë. “Shqipëria u jep udhëtarëve një shije të Mesdheut, pa një grumbull të madh njerëzish dhe pa cmime të larta”, thotë studimi për vendin tonë. Si destinacioni i duhur për t’u vizituar në të këshillohet qyteti jugor i Gjirokastrës. “Destinacioni që po tërheq gjithnjë e më shumë turistë është Gjirokastra, një qytet, qendra historike e të cilit ka hyrë në trashëgiminë kulturore të UNESCO-s”, thuhet në studim. Në të tregohet gjithashtu se qendra e qytetit është ndërtuar me kalldrëmin e epokës otomane. “Është një qytet me atmosferë dhe ka shumë histori”, thotë studimi, i cili nuk harron as plazhet e bukura. “Me plazhe piktoreske, ushqim të mirë dhe disa trashëgimi kulturore, Shqipëria do të jetë një vend i pamposhtur për një kohë të gjatë”, thuhet më tej në studim.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi