Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Në Prishtinë një sërë aktivitetesh për pavarësinë  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Në Prishtinë një sërë aktivitetesh për pavarësinë  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Në Prishtinë një sërë aktivitetesh për pavarësinë

Shko poshtë

Në Prishtinë një sërë aktivitetesh për pavarësinë  Empty Në Prishtinë një sërë aktivitetesh për pavarësinë

Mesazh nga Binni Wed 16 Feb 2011 - 23:07

Në Prishtinë një sërë aktivitetesh për pavarësinë  F.0217100859544_m

Komuna e Prishtinës me rastin e trevjetorit të pavarësisë së Kosovës ka përgatitur një varg aktivitetesh kulturo-artistike.

Në orët e mëngjesit është planifikuar vendosja e luleve te varri i Presidentit të ndjerë Ibrahim Rugova, varrezat e dëshmorëve në lagjen “Velani” dhe tek shtatorja e “Zahir Pajaziti”.

Më pas do të organizohet një akademi solemne, ndërkaq në mesditë do të ketë program kulturor për fëmijë, me ç’rast Asambleja komunale e fëmijëve shfaq komedinë “Lemza e gushtit”.

Në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve do zhvillohet ndeshja finale në Basketboll, me ekipet finaliste të nxënësve të shkollave fillore dhe të mesme të kryeqytetit.

Po ashtu, në bulevardin “Nëna Terezë” do të ketë koncert për fëmijë, ndërsa në orët e mbrëmjes, gjegjësisht nga ora 20:00 do të ketë koncert festiv në sheshin “Nëna Terezë”, organizuar nga Komuna e Prishtinës në bashkëpunim me RTK-në.
Binni
Binni
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Ne Mendjen Tuaj!!
Postime Postime : 7205
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 03/01/2010
Mosha Mosha : 39
Hobi Hobi : Sporti,

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi