Ervini i “Big Brother”: Në fillim u shqetësova tani jam i bindur që Ermela po e bën për lojë
4 posters
Faqja 1 e 1
Ervini i “Big Brother”: Në fillim u shqetësova tani jam i bindur që Ermela po e bën për lojë
Pas një nate romantike për festën e Shën Valentinit brenda shtëpisë së “Big Brother”, Ermela jep deklaratën e saj që i shokoi të gjithë; do të ndahem nga Ervini. Ajo e shpjegon këtë duke pohuar se dashuria me Ervinin ishte thjeshtë një shkëndijë dhe pëlqim i momentit.Ne e pyetëm Ervinin për këtë deklaratë të Ermelës dhe ai na tregoi se ditët e parë u shqetësua për ato që vajza, më të cilin ai kishte rënë në dashuri po i thoshte se sa të dilte nga shtëpia do të ndahej. Por, pohon se i “ka thirrur” mendjes dhe tani është i bindur se Ermela të gjithë këtë e bën për lojë. “Është strategjia e asaj, pasi ajo është shumë e zgjuar dhe di ta mbajë publikun pas vetes”, – thotë ai. Dy ditë pas Shën Valentinit situata kur Ermela ka bërë deklaratën që “shqetësojë” Ervinin ishte; “Gjatë një bisede me banorët, pasi Alma u ka uruar ditën e beqarëve, Ermela u thotë se ajo është vetëdivorcuar mbrëmjen e 14 shkurtit. Banorët qeshin me batutën e saj, por ajo u thotë se nuk po bën shaka. Ermela e vazhdon këtë bisedë me Shkëlqimin teksa shëtit në kopsht. Ermela thotë se lidhja e saj me Ervinin po i bën shumë keq gjatë qëndrimit në shtëpi. Ajo thotë se po mendon ndarjen me Ervinin, sepse me këtë hap ajo i bën mirë edhe atij edhe vetes së saj. Ermela thotë se fakti që nuk e ka afër atë që kërkon, e bën të ndjehet bosh dhe të humbë shumë situata brenda shtëpisë nga paqëndrueshmëria prej këtij fakti” Sh2
Re: Ervini i “Big Brother”: Në fillim u shqetësova tani jam i bindur që Ermela po e bën për lojë
Vallai shume kam qesh ate naten e shenit me keta te dy
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Re: Ervini i “Big Brother”: Në fillim u shqetësova tani jam i bindur që Ermela po e bën për lojë
00027003 e lau hakun kjo qesh
Ajo goca- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : albania
Postime : 6699
Gjinia :
Anëtarësuar : 17/06/2010
Mosha : 33
ket pun kan keta te dy.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Big Brother Albania 5 në fillim të Shkurtit 2012
» E bindur për fundin e botës, i jep fund jetës
» Ermela Mezuraj me look te ri, behet flokekuqe…
» Elisa Caushi: “Le ta fitojë Ermela BB”
» Ermela dhe Torosi i futen biznesit…
» E bindur për fundin e botës, i jep fund jetës
» Ermela Mezuraj me look te ri, behet flokekuqe…
» Elisa Caushi: “Le ta fitojë Ermela BB”
» Ermela dhe Torosi i futen biznesit…
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi