Epoka e barazisë: Kush paguan në takimin e parë?
+7
tironse
BlEro25
T_o_n_i
enigma
WebMaster
daniel_X1
kasperi
11 posters
Faqja 1 e 1
Epoka e barazisë: Kush paguan në takimin e parë?
Epoka e barazisë:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Kush paguan në takimin e parë? Më shumë se gjysma e grave në Britani paguajnë vetë gjysmën e faturës në takimin e parë, edhe pse burrat insistojnë se ata duhet paguar, mësohet në një studim të publikuar nga mediat britanike.
Një sondazh me 1.924 të rritur tregon se 58 për qind e grave presin ta ndajnë faturën në takimin e parë, dyfish më shumë se burrat (29 për qind). 14 për qind e grave mendojnë se kjo varet prej takimit. Vetëm një e katërta e grave mendojnë se burrat duhet të paguajnë në takimin e parë, derisa tre për qind thonë se ato vetë duhet ta paguajnë tërë faturën.
Në anën tjetër burrat e anketuar besojnë se burrëria e tyre ende s’ka marrë fund, ku 55 për qind presin që ta paguajnë faturën e plotë në takimin e parë, ndërsa burrat shpenzojnë mesatarisht 65 funte në një takim në krahasim me gratë cilat paguajnë vetëm 50 funte. Nëntë në dhjetë burra (94 për qind) thonë se ata do të organizojnë takimin e parë, krahasuar me vetëm 65 për qind e grave. /
[You must be registered and logged in to see this image.]
Kush paguan në takimin e parë? Më shumë se gjysma e grave në Britani paguajnë vetë gjysmën e faturës në takimin e parë, edhe pse burrat insistojnë se ata duhet paguar, mësohet në një studim të publikuar nga mediat britanike.
Një sondazh me 1.924 të rritur tregon se 58 për qind e grave presin ta ndajnë faturën në takimin e parë, dyfish më shumë se burrat (29 për qind). 14 për qind e grave mendojnë se kjo varet prej takimit. Vetëm një e katërta e grave mendojnë se burrat duhet të paguajnë në takimin e parë, derisa tre për qind thonë se ato vetë duhet ta paguajnë tërë faturën.
Në anën tjetër burrat e anketuar besojnë se burrëria e tyre ende s’ka marrë fund, ku 55 për qind presin që ta paguajnë faturën e plotë në takimin e parë, ndërsa burrat shpenzojnë mesatarisht 65 funte në një takim në krahasim me gratë cilat paguajnë vetëm 50 funte. Nëntë në dhjetë burra (94 për qind) thonë se ata do të organizojnë takimin e parë, krahasuar me vetëm 65 për qind e grave. /
kasperi- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 19666
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi : trokitja ne dritare
Re: Epoka e barazisë: Kush paguan në takimin e parë?
po ne shqiperi 99.9%paguajne burrat qesh
daniel_X1- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : atmosfer
Postime : 248
Gjinia :
Anëtarësuar : 25/03/2011
Mosha : 42
Hobi : pak nga te gjitha
eshte per duar trokitjedaniel_X1 shkruajti:po ne shqiperi 99.9%paguajne burrat qesh
kasperi- Legjendë
Gjinia :
po edhe te qajme ne skemi nga te vemi do paguajme qesh
daniel_X1- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : atmosfer
Postime : 248
Gjinia :
Anëtarësuar : 25/03/2011
Mosha : 42
Hobi : pak nga te gjitha
Varet kush paguan nuk eshte e thene se nuk paguan edhe femra po gjithmone thone eleganca e mashkullit duhet te tregohet jo vetem ne te paguar po ne gjithcka
Jo valla skom qef me pagu jo per dicka amon ma lezet osht kur burri pagun,ani kur ije ne restot gastronomike offff oofffffff mjam mjam. qesh
enigma- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : N'dreqen
Postime : 850
Gjinia :
Anëtarësuar : 08/02/2011
Mosha : 74
Hobi : forumi
po qe qenka bukur kshu te gjuash ne Britani se te bika me lire ....2 sherbime ne nje te dalme
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
Mashkulli duhet pagu, nese femra paguan ska lezet, te paguj here tjeter veq ne takimin e pare nuk ben.
BlEro25- V.I.P Anëtarë
- Postime : 233
Gjinia :
Anëtarësuar : 06/03/2011
Mosha : 43
burri duhet me pagu eshte me romantike,
tironse- I/e Regjistruar
- Postime : 1452
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/03/2011
Mosha : 112
Hobi : kuajt , e udhetimet
gruaja ja kthen pastaj me sherbime cilesore qesh
kasperi- Legjendë
Gjinia :
Mashkulli se eshte xhentil.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
LaDescarada- Princeshë
- Postime : 11767
Gjinia :
Anëtarësuar : 29/12/2009
Sekush per vete mendoj une se ska kuptim pre ne fillim te pague goca ose cuni, te them te dreten edhe tani une keshtu e be kur i bej une ftes pague une kur me ben ai paguen ai sak pse te tregoesh gjentist ketu sekush lekun e vet aggagagagga
era85- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Zürich
Postime : 594
Anëtarësuar : 17/02/2012
Hobi : Me Pelqen ta Jetoj Jeten ashtu si me vin, Kam Luftu per GJerat qe i kam dash Nderi Dhe Respekti , Dy Nga Vlerat Kryesore Ne Jete , Asgje me SHum Ja Lem Kohe GJerat Tjera
era85 shkruajti:Sekush per vete mendoj une se ska kuptim pre ne fillim te pague goca ose cuni, te them te dreten edhe tani une keshtu e be kur i bej une ftes pague une kur me ben ai paguen ai sak pse te tregoesh gjentist ketu sekush lekun e vet aggagagagga
era85- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Zürich
Postime : 594
Anëtarësuar : 17/02/2012
Hobi : Me Pelqen ta Jetoj Jeten ashtu si me vin, Kam Luftu per GJerat qe i kam dash Nderi Dhe Respekti , Dy Nga Vlerat Kryesore Ne Jete , Asgje me SHum Ja Lem Kohe GJerat Tjera
Femra...duhet te paguaje e para...vec ns ajo eshte ne shkolle se le me pagu,prandaj nuk lidhem asnjehere me studente
Docteur- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Ne Afrike
Postime : 5764
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/05/2011
Hobi : Ngacmime
Similar topics
» Epoka e barazisë: Kush paguan në takimin e parë?
» Kush përdor Android, seks që në takimin e parë
» Vendet e duhura per takimin e pare
» Te besh dashuri takimin e pare ....Po ..apo.. Jo ??
» Përshtypja e mirë në takimin e parë, kyçe
» Kush përdor Android, seks që në takimin e parë
» Vendet e duhura per takimin e pare
» Te besh dashuri takimin e pare ....Po ..apo.. Jo ??
» Përshtypja e mirë në takimin e parë, kyçe
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi