Me te sinqerte, jeni me prinderit apo me shoqerine?!
+9
Ariel
WebMaster
Daku
Arabela
Maksi
Selda
Єямєℓiиdå
Emona
Poeti Dhimbjes
13 posters
Faqja 1 e 1
Me te sinqerte, jeni me prinderit apo me shoqerine?!
Duke qene se jemi njerez, me doemos qe do te mbajm edhe sekrete te vecanta.
Kemi gjera qe jua mbajm sekret prinderve, dhe te tjera qe jua mbajm sekret shoqerise.
Ajo cka une kam dua te parashtroj si pyetja ne kete raste eshte:
-Ju personalisht, mbani me shume sekrete ndaj prinderve apo ndaj shoqerise tuaj?!
Kemi gjera qe jua mbajm sekret prinderve, dhe te tjera qe jua mbajm sekret shoqerise.
Ajo cka une kam dua te parashtroj si pyetja ne kete raste eshte:
-Ju personalisht, mbani me shume sekrete ndaj prinderve apo ndaj shoqerise tuaj?!
Re: Me te sinqerte, jeni me prinderit apo me shoqerine?!
Sekrete Ne Nga Familja ime s'e mbaj asnje Jam edukuar per kete gje te till qe te mos mbajm asnje gje sekret nga Prindrit e mi ... As Me shoqerin time te ngushte nuk Mbaj asnje sekret ata jon si familja ime e dyte,kshtu qe s'ka asnje sekret gjdogje qe kame ndaj me personate e mi me te aferm si ne familje ashtu edhe me shoqerin time te ngushte.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Varet çfarë sekreti është por përsonalisht mbaj ndaj shoqërisë..vetëm për faktin që jam tip i mbyllur e skam qef te dije çdo kush hallet e problemet e mia...ndaj prindërve jo nuk mbaj..e NËSË ju mbaj motres ja tregoj të gjitha.
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
familja asht gjithca per mu dhe nuk munem me majt sekrete naj shoqnise tregoj aq sa duhet por dhe naj familjes jane disa gjana qe i maj per veten teme deri sa te shikoj te arsyeshme qe duhet me i thane
Selda- I/e Përjashtuar
- Postime : 6587
Gjinia :
Anëtarësuar : 05/03/2011
Mosha : 39
me prinderit ,,sdo mend ajo,,,por jo se nuk jam e sinqerte me shoqerine,,por cfare u tregoj prinderve e u besoj ,nuk i besoj dhe aq shoqerise 724516
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
plotesisht dakort arabela me ty jam dhe unArabela shkruajti:me prinderit ,,sdo mend ajo,,,por jo se nuk jam e sinqerte me shoqerine,,por cfare u tregoj prinderve e u besoj ,nuk i besoj dhe aq shoqerise 724516
Sigurisht me shoqerine , i zbrazim xhepat dhe zemren , jo se Familja nuk meriton te dije gjithcka , por ca gjera familja smund ti dije, nuk duhet ti dije, nuk duhet merzitur, i forte eshte ai njeri qe ka cka e ndan me shoqnine dhe se shqeteson familjen.Disa vese negative, sjellje negative sduhet ti dije familja.Dhe kete gje perpiqesh ta sheshosh ndermjet shoqnise.
Disa gjera si thuhen familjes.
Disa gjera si thuhen familjes.
Daku- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : N'metropolt
Postime : 1998
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/02/2011
Mosha : 45
Hobi : Japraku
Personalisht sekretet eshte veshtire ti tregoj sidomos ne familje un kam shoqet me te ngushte Motren Time qe ja them te gjitha ska gje qe ajo nuk din ne jeten time edhe cfar me perket mua per mua ajo eshte unike shoqe moter gjithcka kam rraport shum te mire me te ..Po mamit apo babit apo vellezerve hmm e kam te veshtire tju tregoj shum gjera ndersa motres e kam te lehte..Ndersa shoqeria per mua ka vlere shume po edhe shoqerise nuk i hapem aq shume gjithmone rri ne ate timen qe jo gjithcka mundet te thuhet
Jam shume e sinqerte...e kam fjalen per ciltersine e shpirtit...
Sepse sekretet i ndaj vetem me burrin tim...me askend tjeter...dhe disa prej tyre dhe me shoqen e ngushte qe jemi si dy pika uji.
Sepse sekretet i ndaj vetem me burrin tim...me askend tjeter...dhe disa prej tyre dhe me shoqen e ngushte qe jemi si dy pika uji.
sinqeriteti i njeriut nuk ndahet ne pjese ai qe eshte i sinqerte eshte ai qe nuk eshte nuk eshte keshtu qe nese je i sinqerte tregohu me te gjithe i tille .
Dua apo s'dua
Sinqeriteti dhe paqja ime eshte vetem tek Familja ime .
Personi me te cilin jam me e sinqerte eshte Babi !
E kam Vella te madh, Baba, Shok gjithcka per mua .
Eshte vetem fale atije dhe fale principeve te tije qe une jam ajo qe jam dhe mendoje se ai duhet te meritoje kete gje...arrin te me kuptoje ne ajer mbi gjithcka dhe kur s'flas dhe kur jam e merzitur apo e gezuar....arsyet e qellimet e mia i kupton ai me shume se cdokush tjeter !!!
Per mua eshte I VETEMI IM PERJETESISHT BABI IM.
Sinqeriteti dhe paqja ime eshte vetem tek Familja ime .
Personi me te cilin jam me e sinqerte eshte Babi !
E kam Vella te madh, Baba, Shok gjithcka per mua .
Eshte vetem fale atije dhe fale principeve te tije qe une jam ajo qe jam dhe mendoje se ai duhet te meritoje kete gje...arrin te me kuptoje ne ajer mbi gjithcka dhe kur s'flas dhe kur jam e merzitur apo e gezuar....arsyet e qellimet e mia i kupton ai me shume se cdokush tjeter !!!
Per mua eshte I VETEMI IM PERJETESISHT BABI IM.
EpiKada- Princeshë
- Vendbanimi : Cteduhetty
Postime : 5045
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/10/2010
Hobi : Kelion
varet per cfare sekretesh behet fjala...jane disa gjera qe edhe te duash si ndan dot me familjen por jan e disa gjera te tjera qe smund ti ndash e ti besosh ne shoqeri..e kur themi shoqeri nje shoeri te mirefillte e bazuar ne respekt e dashuri per njeri tjetrin jo te nxjerr syte nga mbrapa gje qe shume e veshtire te gjesh sot te till shoqeri e duke e pare nga kjo ane disa gjera si ndan me askend as me shoqerine as me familjen thjesht i mban per vete te tjera pastaj dihet qe diskutohen me familjen e keshillohesh...varet lloji i sekretit
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Sinqeriteti kerkon vlersim dhe respekt ndaj vetvetes, njeriu qe mendon se mund ti mashtroje lehte te tjeret, nuk ben gje tjeter vecse mashtron vetveten, dhe i ul vlerat vetes.Sekrete mund te kem,por kjo nuk do te thote qe nuk jam e sinqerte.Sekretet e mia i ndaj me shoqen time te femijerise,jemi te dyja qe ne moshen 4 vjec.
Klio- Princeshë
- Vendbanimi : Pran yjeve..
Postime : 4283
Gjinia :
Anëtarësuar : 18/09/2011
Hobi : NOTI&MUZIKA
them se me prinderit jam me e hapur se sa me shoqerine,,,
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Jam me e hapur me prinderit,sepse shoqeria e sotme eshte vec per interes.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Për të fituar besimin duhet të jesh i sinqertë ?!
» Sa te pavarur jeni nga prinderit....???
» Miqtë e mi cfarë tipi jeni, a jeni person qe preferoni te falni apo jeni hakmarrës??
» Ashtu si jeni në krevat jeni edhe në lidhje
» Nje leter e shkruar nga nje djale i sinqerte…
» Sa te pavarur jeni nga prinderit....???
» Miqtë e mi cfarë tipi jeni, a jeni person qe preferoni te falni apo jeni hakmarrës??
» Ashtu si jeni në krevat jeni edhe në lidhje
» Nje leter e shkruar nga nje djale i sinqerte…
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi