Gjyste Vulaj ikën nga linjat perfekte
+5
Emona
enis
T_o_n_i
Arabela
WebMaster
9 posters
Faqja 1 e 1
Gjyste Vulaj ikën nga linjat perfekte
Mund të thuhet se është ndër këngëtaret më të angazhuara për momentin në diasporën shqiptare, e kjo falë vokalit të saj dhe paraqitjeve “live”, por edhe sensualiteti i këngëtares bën që organizatorët ta ftojnë gjithmonë atë, pasi arrin të mbushë sallat e koncerteve. Gjystja është e martuar ka edhe një vajzë, por kjo nuk e pengon që të paraqitet në mënyrë provokative! Kur është kritikuar ndonjëherë për paraqitjet, ajo gjithmonë ka reaguar duke marrë shembull disa kolege të saja, të cilat me po aq vite sa ka Gjystja, vishen në mënyrë shumë provokative. Me një fjalë mund të themi se Gjystja po luan mirë biznesin e saj pasi ka fituar shumë nga kjo punë, ndërsa së bashku me bashkëshortin Sokolin menaxhojnë disa lokale në Mal të Zi e Gjermani, dhe kjo nuk është pak për të. Albumi i fundit me titull “Je 1-sh” është pritur mirë nga fansat, ndërkohë ajo vazhdon turin e koncerteve nëpër shtetet europiane. Faqja e fansave të saj në facebook është përplot me data të prenotuara për koncerte deri në fund të vitit, por ajo që na bëri kureshtarëishin linjat e këngëtares në fotot e fundit në këtë faqe. Nëse shihen mirë fotot e realizuara së fundi në koncerte, vërehet mirë barku i fryrë i Gjystes! Për të mësuar më shumë nëse bëhet fjalë për ndonjë shtatzani të rradhës, ne biseduam me disa të afërm të saj të cilët mohuan një gjë të tillë..Gjystja nuk është shtatzanë dhe as që dëshiron ndonjë fëmijë tjetër për momentin”, thekson një burim i “Panorama plus” në kushte anonimiteti.Por edhe sikur të ndodh një gjë e tillë është koha, pasi vajza e saj Rozana ka filluar të shkojë në shkollë dhe ka nevojë për ndonjë vëlla apo motër. Panorama
Edituar për herë të fundit nga Klea@Love në Thu 28 Apr 2011 - 8:40, edituar 1 herë gjithsej
Re: Gjyste Vulaj ikën nga linjat perfekte
gjyste vulaj nuk ka pasur linja ndonjehere,,,,nuk ka chumb,,nje cike me e trashur,,,dy cika me e trashur hesapi.sa per sensualizem te saj ,,me vjen keq per te por eshte teresisht vulgar,,
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
pse akoma gjall esht kjo qesh
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
po u plak dhe gjystja................ lot lot qesh
enis- I/e Regjistruar
- Postime : 423
Gjinia :
Anëtarësuar : 07/03/2011
Mosha : 41
Gjyste u Plakeeeeeeee Lshoja venin gocave te reja moj
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
gocave te reja qe jane me shume meat se brain qesh qesh qesh :lol!: :lol!:EmoNa shkruajti:Gjyste u Plakeeeeeeee Lshoja venin gocave te reja moj
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
E ikur ka qene kjo..qyqa sa shume e urrej qe ne fillim...çfar shembulli i jep vajzës kjo??!!!!
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Arabela shkruajti:gocave te reja qe jane me shume meat se brain :lol!: :lol!:EmoNa shkruajti:Gjyste u Plakeeeeeeee Lshoja venin gocave te reja moj
Shyqyr qe ra edhe qikjo... U lirua S'kena!
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
keta se kam pa ndonjeher , se njoh...
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46