Mendes: Martesa është e mërzitshme dhe arkaike
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Mendes: Martesa është e mërzitshme dhe arkaike
Los Angeles, 27 prill - Aktoren amerikane me origjinë kubaneze, Eva Mendes, vështirë se dikush do të arrijë ta dërgojë në altar, pasi bukuroshja 37-vjeçare me vite ik nga martesa.
Aktorja ka ndërprerë vitin e kaluar lidhjen tetëvjeçare me regjisorin peruan, Giorgio Augusto me të cilin, siç thotë, kurrë nuk ka menduar të martohet edhe pse ishte shumë e dashuruar.
“Martesa është e panevojshme, vetëm kjo shoqëri e bën shumë të rëndësishme. Për mua ky është një veprim arkaik, i parëndësishëm dhe i shëmtuar. Dhe ajo që është më e rëndësishme – martesa është shumë e mërzitshme”, ka thënë Mendes për mediet amerikane.
Ajo ka shtuar se “fëmijët nuk janë për mua. Më pëlqejnë ato krijesa të ëmbla të vogla, por më shumë preferoj ëndrrën time të gjatë. Unë jam person që kujdesem shumë për gjithçka”.
Aktorja ka ndërprerë vitin e kaluar lidhjen tetëvjeçare me regjisorin peruan, Giorgio Augusto me të cilin, siç thotë, kurrë nuk ka menduar të martohet edhe pse ishte shumë e dashuruar.
“Martesa është e panevojshme, vetëm kjo shoqëri e bën shumë të rëndësishme. Për mua ky është një veprim arkaik, i parëndësishëm dhe i shëmtuar. Dhe ajo që është më e rëndësishme – martesa është shumë e mërzitshme”, ka thënë Mendes për mediet amerikane.
Ajo ka shtuar se “fëmijët nuk janë për mua. Më pëlqejnë ato krijesa të ëmbla të vogla, por më shumë preferoj ëndrrën time të gjatë. Unë jam person që kujdesem shumë për gjithçka”.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Mendes: Martesa është e mërzitshme dhe arkaike
epo mos u marto atehere kur ke ket mendim per martesen
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Martesa është lojë shahu
» Kur martesa me fotografi është e frytshme...
» A është martesa caktim, apo zgjedhje e njeriut?!
» A është Martesa një mbyllje/izolim për partnerin?
» Martesa sot është më me leverdi për meshkujt sesa për femrat
» Kur martesa me fotografi është e frytshme...
» A është martesa caktim, apo zgjedhje e njeriut?!
» A është Martesa një mbyllje/izolim për partnerin?
» Martesa sot është më me leverdi për meshkujt sesa për femrat
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi