Rastësia e Lulzim Bashës, u martua në 8 maj të 2004
2 posters
Faqja 1 e 1
Rastësia e Lulzim Bashës, u martua në 8 maj të 2004
Dita më e lumtur e jetës së Lulzim Bashës dhe Aurelës ka kaluar nga Bashkia e Tiranës.Foto e martesës që çiftit kandidat për kreyqytetarë, është bërë në sallën ku kreybashkiaku Edi Rama për 11 vite me radhë ka dalë të japë konferencat e tij për shtyp. Rastësi interesante.Por nuk mjafton me kaq. Rastësia tjetër është që fotoja është shkrepur më datë 8 maj. Një ditë si kjo e sotmja, por 7 vite më parë, në vitin 2004, kur Basha e bindi Aurelën që të bëhej bashkëshortja e tij. Sot, ajo sallë e Bashkisë ndoshta shihet me shijen e 7 viteve më parë, por e sigurt është që Basha këtë radhë nuk kërkon dorën e Aurelës, por çelësat e sallës. Sido ndodhtë, sot, më datë 8, familja Basha është e sigurt që do të festojë dhe normalisht bashkëshorti duhet të blejë edhe dhuratën e përvjetorit.
Në fakt, 8 maji i 2004 ishte e shtunë, por kjo pak rëndësi duhet të ketë.
Fotot e tjera tregojnë familjen e madhe sot. Dje Lulzimi me Aurelën ja detikuan ditën e heshtjes zgjedhore vajzës së vogël.
Fotografët i kapën ata tek po bënin shëtitje paradite në kodrat e liqenit, me Dafinën përdore. Në foto duket qartë se familja pret të zgjerohet sërish.
Panorama
Në fakt, 8 maji i 2004 ishte e shtunë, por kjo pak rëndësi duhet të ketë.
Fotot e tjera tregojnë familjen e madhe sot. Dje Lulzimi me Aurelën ja detikuan ditën e heshtjes zgjedhore vajzës së vogël.
Fotografët i kapën ata tek po bënin shëtitje paradite në kodrat e liqenit, me Dafinën përdore. Në foto duket qartë se familja pret të zgjerohet sërish.
Panorama
Re: Rastësia e Lulzim Bashës, u martua në 8 maj të 2004
rastesie e cfare rastesie.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Kadare i shkruan Bashës: Ju propozoj të tërhiqeni nga kandidimi
» Qshtë rastësia...
» Anila Lilaj - Rastesia [2013]
» Vonohet dhëndrri, nusja martohet me një tjetër!
» Nga Lulzim Logu
» Qshtë rastësia...
» Anila Lilaj - Rastesia [2013]
» Vonohet dhëndrri, nusja martohet me një tjetër!
» Nga Lulzim Logu
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi