Olivia Wilde dëshiron të pasojë Jolie
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Olivia Wilde dëshiron të pasojë Jolie
Aktorja Olivia Wilde ka deklaruar se do të dëshironte të luante rolin e Lara Croft në vazhdimin e filmit “Tomb Raider”.
“Do të ishte e jashtëzakonshme, adhuroj Lara Croft. Sa di, deri tani nuk kam marr rol, por është vërtetë cool që njerëzit mendojnë se unë duhet ta luajë”, ka thënë Wilde për mediet amerikane.
Të kujtojmë, producentët e filmit për vazhdim po kërkojnë pasuesen e Angelina Joliet. Që disa muaj po flitet se roli nuk do t’i ofrohet Angelinas pasi që është shumë e vjetër, dhe jo për shkak të honorarëve të lartë që ka nisur të marrë disa vjetët e fundit.
“Do të ishte e jashtëzakonshme, adhuroj Lara Croft. Sa di, deri tani nuk kam marr rol, por është vërtetë cool që njerëzit mendojnë se unë duhet ta luajë”, ka thënë Wilde për mediet amerikane.
Të kujtojmë, producentët e filmit për vazhdim po kërkojnë pasuesen e Angelina Joliet. Që disa muaj po flitet se roli nuk do t’i ofrohet Angelinas pasi që është shumë e vjetër, dhe jo për shkak të honorarëve të lartë që ka nisur të marrë disa vjetët e fundit.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Olivia Wilde dëshiron të pasojë Jolie
ishalla i realizohet deshira kesaj
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Angelina Jolie dëshiron një shtatzëni tjetër
» Oscar Wilde
» Wilde: Qeni i vetmi mashkull i imi
» Ja çka po e mundon Jolie-n
» Jolie: Një gjë që më mungon? Shoqet
» Oscar Wilde
» Wilde: Qeni i vetmi mashkull i imi
» Ja çka po e mundon Jolie-n
» Jolie: Një gjë që më mungon? Shoqet
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi