Ja çka po e mundon Jolie-n
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Ja çka po e mundon Jolie-n
Angelina Jolie nuk po ndihet aspak mirë, pasi që nga përfundimi i ceremonisë së “Oscar-it”, është bërë cak i përqeshjes për shkak të hedhjes jashtë nga fustani të këmbëve së saj.
Mediet pohojnë se Angelina Jolie e akuzoi stilisten e saj, Jen Rade-n që është fajtore për “fiaskon” që e shkaktoi fustani i saj.
“Angelina është e tronditur për shkak të reagimit në fustanin e saj dhe është e brengosur se imazhi i saj është luhatur”, tha një burim i afërt me bukuroshen hollivudiane.
Por, jo vetëm pozimi i saj dramatik shkaktoi bujë. Edhe pesha e saj e dobët u gjend në qendër të vëmendjes. Aktorja javën e kaluar haptazi është kritikuar nga një mjek i cili i tha që duhet të hajë më shumë./knninfo/
Mediet pohojnë se Angelina Jolie e akuzoi stilisten e saj, Jen Rade-n që është fajtore për “fiaskon” që e shkaktoi fustani i saj.
“Angelina është e tronditur për shkak të reagimit në fustanin e saj dhe është e brengosur se imazhi i saj është luhatur”, tha një burim i afërt me bukuroshen hollivudiane.
Por, jo vetëm pozimi i saj dramatik shkaktoi bujë. Edhe pesha e saj e dobët u gjend në qendër të vëmendjes. Aktorja javën e kaluar haptazi është kritikuar nga një mjek i cili i tha që duhet të hajë më shumë./knninfo/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Ja çka po e mundon Jolie-n
pse e vret mendjen,cudia me e madhe 3 dite zgjat.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Jolie, fytyra e re e Vuitton
» Jolie-Pitt, kujdestarë të shkëlqyer
» Kreu Showbiz Çifti Jolie-Pitt shndërrohen në një kostum Halloween-i Çifti Jolie-Pitt shndërrohen në një kostum Halloween-i
» Jolie do të jetojë me vjehrrit?
» Jolie: Një gjë që më mungon? Shoqet
» Jolie-Pitt, kujdestarë të shkëlqyer
» Kreu Showbiz Çifti Jolie-Pitt shndërrohen në një kostum Halloween-i Çifti Jolie-Pitt shndërrohen në një kostum Halloween-i
» Jolie do të jetojë me vjehrrit?
» Jolie: Një gjë që më mungon? Shoqet
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi