Jolie: Një gjë që më mungon? Shoqet
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Jolie: Një gjë që më mungon? Shoqet
Me bukurinë, pasurinë dhe një familje të mrekullueshme, Angelina Jolie duket se i ka të gjitha.
Megjithatë, në një intervistë për revistën amerikane “Marie Claire”, aktorja e famshme zbuloi të paktën një gjë që i mungon në jetën e saj… shoqet.
”Ishte diçka e bukur për mua që të luaja në filmin e fundit me disa femra. Në rolet e mia, zakonisht nuk më qëllon të kem një bashkëprotagoniste femër. Në fakt, në jetën time gjithmonë kam patur shumë pak shoqe. Kjo sepse më pëlqen të qëndroj në shtëpi dhe t’i dedikohem familjes. Pastaj, nuk është se jam edhe ndonjë tip shumë miqësore”, shprehet Jolie.
Aktorja dhe nëna e gjashtë fëmijëve, pretendon se të flasë me Brad Pitt është e mjaftueshme për të. “Kur kam nevojë për të folur, flas me familjen time. Flas me Brad dhe më ka mjaftuar deri tani. Nuk është se me miqtë që kam flasim për shumë gjëra intime. Realisht, ai është i vetmi person të cilit i hapem tërësisht”.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Jolie: Një gjë që më mungon? Shoqet
sqenkam e vetmja ne bot qe me mungojn miket e verteta;ci do vec per interes te duan,ste duan per tjeter gje...
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Kreu Showbiz Çifti Jolie-Pitt shndërrohen në një kostum Halloween-i Çifti Jolie-Pitt shndërrohen në një kostum Halloween-i
» Si t’i njohim shoqet e shtirura
» E vogla me leucemi: Dua të luaj jashtë me shoqet
» Meshkujt megjithatë i tërheqin shoqet e tyre
» A shikoni motren e te dashures apo shoqet e saja dhe anasjelltas ?
» Si t’i njohim shoqet e shtirura
» E vogla me leucemi: Dua të luaj jashtë me shoqet
» Meshkujt megjithatë i tërheqin shoqet e tyre
» A shikoni motren e te dashures apo shoqet e saja dhe anasjelltas ?
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi