Stjepan Mesiq me rolin e kryetarit në film
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Stjepan Mesiq me rolin e kryetarit në film
Ish-kryetari i Kroacisë Stjepan Mesiq, do të luajë në filmin e regjisorit Filip Shovagoviq “Tension i lartë mode” xhirimi i të cilit ka filluar të hënën në Hvar Mesiq luan rolin e kryetarit dhe ai për shkak të presionit nga opinioni ka ikur në ujdhesë dhe atje banorëve u ndihmon që ta marrin statutin e vendit
- Ky është realizim i ëndrrave të mia të rinisë. Jam mësuar me njerëz, nuk do të besoni se dikush më do edhe mua . Po erdhën oferta të reja do t’i pranoj vetëm nëse për këtë pajtohet Shogoviq. Ai më ka zbuluar, sapo kam filluar, kjo është karriera ime më e re, u ka thënë me humor Mesiq gazetarëve gjatë pauzës së xhirimit
Sipas fjalëve të tij, opinioni do të mund t’ia shohë për të madhe vetëm për flokët që nuk më rrinë mirë.
Mesiq për këtë rol do të marrë honorar disa mijëra kuna. Krah ish kryetrait në këtë luam edhe artisi i i njohur kroat Goran Navojec.
- Ky është realizim i ëndrrave të mia të rinisë. Jam mësuar me njerëz, nuk do të besoni se dikush më do edhe mua . Po erdhën oferta të reja do t’i pranoj vetëm nëse për këtë pajtohet Shogoviq. Ai më ka zbuluar, sapo kam filluar, kjo është karriera ime më e re, u ka thënë me humor Mesiq gazetarëve gjatë pauzës së xhirimit
Sipas fjalëve të tij, opinioni do të mund t’ia shohë për të madhe vetëm për flokët që nuk më rrinë mirë.
Mesiq për këtë rol do të marrë honorar disa mijëra kuna. Krah ish kryetrait në këtë luam edhe artisi i i njohur kroat Goran Navojec.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Stjepan Mesiq me rolin e kryetarit në film
paska rol kryesor
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Rihanna në rolin e agjentes sekrete?
» Diaz nuk ka dashur ta pranojë rolin në “Bad Teacher”
» Lindsay Lohan, megjithatë, do të luajë rolin e Elizabeth Taylorit
» Gaga e Bieber në rolin e jashtëtokësorëve
» Nicole Scherzinger në rolin e një prostitute
» Diaz nuk ka dashur ta pranojë rolin në “Bad Teacher”
» Lindsay Lohan, megjithatë, do të luajë rolin e Elizabeth Taylorit
» Gaga e Bieber në rolin e jashtëtokësorëve
» Nicole Scherzinger në rolin e një prostitute
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi