Diaz nuk ka dashur ta pranojë rolin në “Bad Teacher”
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Diaz nuk ka dashur ta pranojë rolin në “Bad Teacher”
Cameron Diaz ishte shokuar kur lexoi 30 faqet e para të skenarit të komedisë “Bad Teacher”, ashtu që mendoi se asnjëherë nuk do ta luante rolin.
Aktorja bionde, e cila luan rolin e arsimtares Elizabeth në filmin me regji të Jake Kasdan, nuk e kishte pëlqyer karakterin e saj kur e kishte lexuar për herë të parë skenarin, mirëpo duke arritur fundin e tregimit, ai kishte filluar t’i pëlqente.
“Në faqet e para, thash: ‘O Zot, çka është kjo femër? Nuk ka shanse që unë ta luaj atë’. Mirëpo, unë kam një rregull që gjithmonë ta përfundoj skenarin, sepse nuk dihet se çfarë mund të ndodhë. Kah fundi, mendova: ‘Unë duhet ta luaj këtë karakter!”, ka treguar aktorja.
Aktorja bionde, e cila luan rolin e arsimtares Elizabeth në filmin me regji të Jake Kasdan, nuk e kishte pëlqyer karakterin e saj kur e kishte lexuar për herë të parë skenarin, mirëpo duke arritur fundin e tregimit, ai kishte filluar t’i pëlqente.
“Në faqet e para, thash: ‘O Zot, çka është kjo femër? Nuk ka shanse që unë ta luaj atë’. Mirëpo, unë kam një rregull që gjithmonë ta përfundoj skenarin, sepse nuk dihet se çfarë mund të ndodhë. Kah fundi, mendova: ‘Unë duhet ta luaj këtë karakter!”, ka treguar aktorja.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Diaz nuk ka dashur ta pranojë rolin në “Bad Teacher”
epo nuk i ka pelqyr roli ndoshta....
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Cameron Diaz, sërish beqare
» Diaz: Kam qarë për prerjen e flokëve
» Diaz ngel shtatzanë… por vetëm në film
» Gaga e Bieber në rolin e jashtëtokësorëve
» Cameron Diaz një londineze e re
» Diaz: Kam qarë për prerjen e flokëve
» Diaz ngel shtatzanë… por vetëm në film
» Gaga e Bieber në rolin e jashtëtokësorëve
» Cameron Diaz një londineze e re
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi