Lady Gaga kundër ligjit për emigrantët Publikuar: Sot, më 09 maj 2011
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Lady Gaga kundër ligjit për emigrantët Publikuar: Sot, më 09 maj 2011
Pasi që para disa muajve Lady Gaga luftoi kundër ligjit që ua ndalonte homoseksualëve të jenë ushtarë të SHBA-së, tani ka vendosur të fokusohet në diçka të re. Gjatë koncertit në Meksikë, para fansave të saj deklaroi se ligji për emigrantët nuk i pëlqen dhe se nuk mbështet ligjet e shumta të vendit të saj.
“Nuk mbështes shumë ligje të padrejta të vendit tim”, ka thënë Gaga, duke iu referuar ligjit për emigrantë që është në fuqi në Arizonë, dhe sipas të cilit, autoritetet, saktësisht policia, kanë të drejtë që të mbajnë në paraburgim këdo që dyshon se është emigrant i paligjshëm, dhe të tillët janë kryesisht meksikanë, të cilët kalojnë kufirin amerikan në kërkim të një jete më të mirë, transmetojnë mediet amerikane
“Nuk mbështes shumë ligje të padrejta të vendit tim”, ka thënë Gaga, duke iu referuar ligjit për emigrantë që është në fuqi në Arizonë, dhe sipas të cilit, autoritetet, saktësisht policia, kanë të drejtë që të mbajnë në paraburgim këdo që dyshon se është emigrant i paligjshëm, dhe të tillët janë kryesisht meksikanë, të cilët kalojnë kufirin amerikan në kërkim të një jete më të mirë, transmetojnë mediet amerikane
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Lady Gaga kundër ligjit për emigrantët Publikuar: Sot, më 09 maj 2011
edhe kjo keshtu;po ajo esht vete
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Padi kundër Lady Gaga
» Lady Gaga në një thertore mishi?
» Lady Gaga Lanson Albumin e Ri
» Lady Gaga e paidentifikueshme pa tualet
» Lady Gaga: Fama do më vrasë
» Lady Gaga në një thertore mishi?
» Lady Gaga Lanson Albumin e Ri
» Lady Gaga e paidentifikueshme pa tualet
» Lady Gaga: Fama do më vrasë
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi