Jeta - më shumë se një egzistencë e thjeshtë
2 posters
Faqja 1 e 1
Jeta - më shumë se një egzistencë e thjeshtë
Shumica e njerëzve jetojnë vetëm për ditën e sotme. Ata duan pasuri, shëndet dhe kënaqësi të menjëhershme, por, edhe kur i kanë këto gjëra, prapëseprapë ndihen të pakënaqur. Ata që janë të varfër, dhe sidomos ata njerëz që vrasin veten, mendojnë se jeta s’ka se çfarë t’u ofrojë më atyre. Ata që arrijnë majat më të larta në fushën e biznesit apo të argëtimit, e shohin se ajo që iu mbetet për të provuar tani në jetë është droga, alkoli dhe marrja me punë të këqija. Por, edhe kur i plotësojnë qejfet e tyre, ata ndjejnë një boshllëk të madh nga brenda. Po qe se jeta përbëhet vetëm nga këto gjëra, atëherë “le të hamë e të pimë, sepse nesër do të vdesim”
Eshte e vertet kjo apo ne Libra shkruajne shum perralla nganjehere qe te bejne cudi
Eshte e vertet kjo apo ne Libra shkruajne shum perralla nganjehere qe te bejne cudi
Re: Jeta - më shumë se një egzistencë e thjeshtë
shpesh her neper libra shkruajn disa fjal sa per te mbushur disa flet,dhe jo fjal te verteta.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» A e keni pyetur ndonjehere veten:Cili eshte qellimi i JETES?", "Jeta ime?","Jeta jote?"
» Sa më shumë puthni, aq më shumë dobësoheni
» Sa thjeshte eshte .
» Aniston, e thjeshtë dhe e bukur
» Gjthcka eshte e Thjeshte.
» Sa më shumë puthni, aq më shumë dobësoheni
» Sa thjeshte eshte .
» Aniston, e thjeshtë dhe e bukur
» Gjthcka eshte e Thjeshte.
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi