Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Rreshteri policor e shkel një 19-vjeçare dhe ik  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Rreshteri policor e shkel një 19-vjeçare dhe ik  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rreshteri policor e shkel një 19-vjeçare dhe ik

Shko poshtë

Rreshteri policor e shkel një 19-vjeçare dhe ik  Empty Rreshteri policor e shkel një 19-vjeçare dhe ik

Mesazh nga Binni Sat 11 Jun 2011 - 9:57

Rreshteri policor e shkel një 19-vjeçare dhe ik  F.0611123351304_m

Një rreshter i policisë, me veturë zyrtare, jashtë orarit të punës, ka shkel një 19-vjeçare në Qallapek të Lipjanit dhe ka ikur nga vendi i ngjarjes.

Ngjarja ka ndodhur të enjten mbrëma kur këmbësorja Emona Kamenica., nga rajoni i Ferizajt, pas goditjes nga makina ndërron jetë.
Policia e konfirmoi rastin, duke bërë të ditur se me vendimt të prokurorit është arrestuar rreshteri policor F. G. në dyshim se ka qenë pjesëmarrës në aksident dhe ka ikur nga vendi i ngjarjes.

Jozyrtarisht Telegrafi mëson se në veturën zyrtare kanë qenë tre pjesëtarë të policisë, të cilët e kanë lajmëruar rastin në polici, por kanë tentuar të fshehin veturën zyrtare.

Zyrtari policor është dërguar në Qendrën e Mbajtjes dhe i njëjti është suspenduar me masën e suspendimit prej 48 orëve dhe rasti në bazë të procedurave ligjore ka kaluar në Inspektoratin Policor të Kosovës për hetime të mëtutjeshme.
Binni
Binni
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Ne Mendjen Tuaj!!
Postime Postime : 7205
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 03/01/2010
Mosha Mosha : 39
Hobi Hobi : Sporti,

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi