Sakrifica e njeriut
5 posters
Faqja 1 e 1
Sakrifica e njeriut
Vërtetë njeriu në këtë jetë preokupohet me brenga dhe probleme të ndryshme. Ai hasë në këtë jetë sprova dhe sakrifica të mëdhaja dhe të llojllojta per jeten e ti mundohem qe gjithcka te eci mbare edhe te gjitha sakrificat ne jete te perballen .
Sakrificat tona kan vlere sot ja vlen te sakrifikosh ne keto kohe ..?
Sakrificat tona kan vlere sot ja vlen te sakrifikosh ne keto kohe ..?
Re: Sakrifica e njeriut
se vlereson kur e ke,kur e humb e kerkon po ce do skthehet me e ben ti punen e tij qe te kuptosh sakrificen e mundin e tij qe ja fshin per 1 min
Albert- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : selanik
Postime : 7055
Gjinia :
Anëtarësuar : 15/07/2010
Mosha : 80
Hobi : sekret
vallahi kam sakrifiku moooooooooo sa vdiqa fare po behem 8 copash dhe e bej me kenaqesi
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
Gjithmone ne jeten time kam sakrifikuar per te tjere po thjeshte nuk sakrifikoj me sepse nuk ja vlen nganjehere ..edhe them mjaft tani nese do sakrifikoj sakrifikoj per jeten time ..
Klea@Love shkruajti:Gjithmone ne jeten time kam sakrifikuar per te tjere po thjeshte nuk sakrifikoj me sepse nuk ja vlen nganjehere ..edhe them mjaft tani nese do sakrifikoj sakrifikoj per jeten time ..
Pershndetje Klea...Me pelqen kur thua...Gjithmone ne jeten time kam sakrifikuar per te tjere po thjeshte nuk sakrifikoj me. Si ta kuptoi kete shprehje...?Pse te eshte dashur qe te sakrifikosh per te tjeret,mos valle pozicioni juaj shoqeror ka qene i tille...?Dhe pse pikerisht tashti deklaron ''Jo me per te tjeret,pse tu venit deshira per sakrifica te metejshme ndaj njerzve....?
exploreri- Legjendë
- Postime : 451
Gjinia :
Anëtarësuar : 05/03/2011
Mosha : 43
Thjeshte sepse kam len veten pas duke sakrifikuar ne shoqerine flas ne realitet po ashtu edhe me familjaret e mi kam lene endrat e mia per te tjere kam lene deshirat mendimet e mia te ndihmoja njerez qe sot skan vlere per mua ..
Te kuptova por jo aq qarte.Sakrifica eshte virtut dhe si i tille nuk mund te venitet kaq shpejt...Megjithate te faleminderit per pergjigjenKlea@Love shkruajti:Thjeshte sepse kam len veten pas duke sakrifikuar ne shoqerine flas ne realitet po ashtu edhe me familjaret e mi kam lene endrat e mia per te tjere kam lene deshirat mendimet e mia te ndihmoja njerez qe sot skan vlere per mua ..
exploreri- Legjendë
Gjinia :
Jo nuk eshte se me vanitet po te them edhe kete ..Kur un kam pasur nevoje per dike sidomos shoqerine apo familjaret e mi nuk me eshte gjindur njeri atehere qe un kisha shum nevoje ..Une vi nga nje familje qe ka luftuar ne varferi jam rritur me copa buke edhe nuk kam pse ta mohoj kete gje atehere asnje nuk eshte gjindur ne ate jete ku un kam perjetuar kete ..Edhe them edhe kete sot jam shum mire jemi ne pergjesi shum mire edhe fal vullnetit tim edhe familjes time ja dolem nga ajo situate te gjithe te duan kur je mire po kur nuk ishim mire asnje ste donte ..Uroj te me kesh kuptuar tani pse ..
askush sia di per sakrificen e askujt uffff vetem sa jan ne nevoje te lepihen se kur dalin nga situata i kan harru te gjitha..gjepura
Albert- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : selanik
Postime : 7055
Gjinia :
Anëtarësuar : 15/07/2010
Mosha : 80
Hobi : sekret
Klea@Love shkruajti:Jo nuk eshte se me vanitet po te them edhe kete ..Kur un kam pasur nevoje per dike sidomos shoqerine apo familjaret e mi nuk me eshte gjindur njeri atehere qe un kisha shum nevoje ..Une vi nga nje familje qe ka luftuar ne varferi jam rritur me copa buke edhe nuk kam pse ta mohoj kete gje atehere asnje nuk eshte gjindur ne ate jete ku un kam perjetuar kete ..Edhe them edhe kete sot jam shum mire jemi ne pergjesi shum mire edhe fal vullnetit tim edhe familjes time ja dolem nga ajo situate te gjithe te duan kur je mire po kur nuk ishim mire asnje ste donte ..Uroj te me kesh kuptuar tani pse ..
Tek shpiegimi juaj pashe nje pjese te jetes time dhe ate te cdo shqiptari.Me fute ne nje bote tjeter...Edhe nje here te falenderoi Klea .
exploreri- Legjendë
Gjinia :
Uroj vetem te me kesh kuptuar ska perse kjo eshte jeta reale e te gjithve kush vjen nga kjo situate kupton shum ne jete ..
Nuk ja vlen,pasi kam sakrifikuar shume gjera per shume njerez dhe ne fund ata i kane marre levdatat,ndersa un thjesht merzitje.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Sakrifica e nënës Histori e Dhimsur
» Liria e njeriut......
» Sakrifica e fundit e një nëne, refuzon kimioterapinë për jetën e së bijës
» Nderi i Njeriut