Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Femra e shekullit: do te jete "flexisexual"  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Femra e shekullit: do te jete "flexisexual"  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Femra e shekullit: do te jete "flexisexual"

+2
Tonii
kasperi
6 posters

Shko poshtë

Femra e shekullit: do te jete "flexisexual"  Empty Femra e shekullit: do te jete "flexisexual"

Mesazh nga kasperi Sat 18 Jun 2011 - 10:28

Femra e shekullit: do te jete "flexisexual"

Edhe pse partnerin seksual e preferojne mashkull, pelqejne edhe femrat.

[You must be registered and logged in to see this image.]

Ne nje studim te vitit 2003, Universiteti i Northwestern ne SHBA, paralajmeronte qe ne te ardhmen do te lindte nje tjeter profil femre, ajo qe ata e quajten "flexisexual".
Sipas ketij studimi, seksi i dobet po pesonte ndryshime te thella, dhe me kalimin e viteve, ajo do te perpunonte nje ndjeshmeri gjithnje e me shume te ndryshueshme ne raport me meshkujt dhe me vete femrat.
Sipas ketij studimi femra flexisexual, pelqen te luaje, te provokoje dhe ne shume raste te shkembeje qendrime me permbajtje afektive ne raport me femra te tjera.
Por ne fund, pikerisht atehere kur asaj do t'i duhet te zgjedhe partnerin seksual, ky vend do t'i takoje mashkullit.
Studimi mundohet te spjegoje edhe arsyt e kesaj sjellje, te cilat, aprovohen edhe nga vete femrat tashme flexisexual. Ne themel te ketij reagimi, qendron deshira qe nepermjet tyre te terheqin sa me shume vemendjen mashkullore.
Egziston nderkohe edhe nje sit i posacem ( [You must be registered and logged in to see this link.] ) qe krijon mundesite per realizimin e lidhjeve te tilla.

Pervoja e shume femrave, vecanerisht te botes se artit, e vertetojne kete fenomen, por mundet qe ky te jete egzistent edhe ne femra te tjera, por qe per shkak te impaktit me realitetin, ato mbeten te panjohura per publikun.

Keshtu per shembull, mund te permendim disa personalitet femerore, te cilat edhe pse jane te lumtura ne shoqerine e nje partneri fiks mashkullor, kane pohuar se ndjejne jo pak afeksion edhe per seksin femer, si Madonna, Britney Spears, Angeline Jolie, Megan Fox, etj.

kasperi
kasperi
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Prishtine
Postime Postime : 19666
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi Hobi : trokitja ne dritare

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Femra e shekullit: do te jete "flexisexual"  Empty Re: Femra e shekullit: do te jete "flexisexual"

Mesazh nga Tonii Sat 18 Jun 2011 - 10:30

O kasper me kto qe po poston ti e me kto qe po lexoj une me duket se do rri beqar
Tonii
Tonii
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 5860
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/12/2009

Femra e shekullit: do te jete "flexisexual"  Empty Re: Femra e shekullit: do te jete "flexisexual"

Mesazh nga Ariel Sat 18 Jun 2011 - 10:53

s'ka...ka ardh fundi botes...
Ariel
Ariel
WebMaster
WebMaster

Vendbanimi Vendbanimi : Ke shpia ime
Postime Postime : 15707
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 14/06/2010
Mosha Mosha : 104
Hobi Hobi : Udhetimet, vdes per pushime larg

http://www.klealove.com

Mesazh nga Docteur Sat 18 Jun 2011 - 11:34

nuk a fundi botes mome por eshte shumimi i budallejnve
Docteur
Docteur
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Ne Afrike
Postime Postime : 5764
Anëtarësuar Anëtarësuar : 09/05/2011
Hobi Hobi : Ngacmime

Mesazh nga Ariel Sat 18 Jun 2011 - 11:35

po pra si kan thon pleqt perpara...kur t'afrohet fundi botes...meshkujt do behen si femra e femrat si meshkuj...ja pra kto gjona jane...
Ariel
Ariel
WebMaster
WebMaster

Mesazh nga Docteur Sat 18 Jun 2011 - 11:39

mome psh ne disa vende eshte kriju pederlleku arsya ishin femrat dhe e di perse sepse dy meshkuj shkojne ma mire se nje mashkull dhe nje femer pse thua ti sepse sot shume femra te merzisin me sjelljet e tyre kurse lesbiket nuk kam ide pse jane kriju mendoj se kjo eshte nje gjo qejfi persa i perket disa femrave dhe disa tjera kane qejfi sexyn 3 hajde zoti e bofte mire mome ti ke fmi lum ti por ne te shkretit
Docteur
Docteur
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Mesazh nga Ariel Sat 18 Jun 2011 - 11:54

na rujt zoti vallahi...une po...shyqyr zotit ene kalamojt i kam tamom sipas ligjeve t'zotit qesh qesh qesh
Sa jan shtu mer jahu ...me verte qe ta shpifin...
amon se parvjet na rastisi ne hotel si animator kur ishim me pushime nje tranvestit.... amon se i shpifur ishte per zotin...
mashkull tu u sperdredh e tu u ly e zhgerry ma keq se femrat...po ta shpif pra.
zoti i ka nda gjonat...po i ka hy shejtoni n'bark thuj...
Ariel
Ariel
WebMaster
WebMaster

Mesazh nga Docteur Sat 18 Jun 2011 - 11:59

ska gje mome njerzit e marrin jeten tralala ashtu do perfundojne te gjithe per te gjithe eshte nje denim sdo jete askush i lumtur edhe ktu edhe atje
Docteur
Docteur
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Mesazh nga Ariel Sat 18 Jun 2011 - 12:03

Po kur ngrehen homot me kerku te drejtat...o pikaaaaa qejfin e bejn hall kta dreqnit... mund te me shani...po personalisht jam kundra ketyre specieve.
Ariel
Ariel
WebMaster
WebMaster

Mesazh nga Docteur Sat 18 Jun 2011 - 12:05

mome kete foton e plazhit me duket si thailandes kujdes kur shkon atje mome
Docteur
Docteur
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Mesazh nga Ariel Sat 18 Jun 2011 - 12:11

Maldive...me sakte .. Conrad Maldives...Rangali Island ... 00027003
Sa here hyj per me gjet hotelet e pushimeve te radhes...nuk rri asnjehere pa hap kete faqe...e kam fiksim 00027003
Ariel
Ariel
WebMaster
WebMaster

Mesazh nga Єямєℓiиdå Fri 24 Jun 2011 - 5:52

Sa gja e shpift.....une per veti skam ne mend te ndryshoj kete shekull as tjetrin.. 00027003
Єямєℓiиdå
Єямєℓiиdå
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 17963
Anëtarësuar Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha Mosha : 39
Hobi Hobi : Muzika, leximi & noti

Mesazh nga Anakonda Fri 10 Feb 2012 - 20:33

Po ua heq trurin gocave,e jo me meshkujve.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye