Pse nuk i del vetes tënde për zot?
4 posters
Faqja 1 e 1
Pse nuk i del vetes tënde për zot?
Kjo është një pyetje që bëhet shpesh, " Ne jemi të rritur, apo jo?"
Në shumicën e rasteve, dhuna psikologjike ndjek një procedurë me dy etapa. Etapa e parë është kontrolli, i cili arrihet nëpërmjet fajësimit dhe kritikave të përditshme për gjëra fare të parëndësishme, etj. Në fund, arrin një moment që shënjestra e kupton që kritikat nuk janë të vlefshme. Ai ose ajo e kupton që është thjesht shënjestër e dhunës psikologjike. Shënjestra fillon të mbrohet, mbase duke u ankuar tek superiorët. Ky është momenti që dhuna psikologjike kalon në etapën e dytë. Kjo është etapa e asgjësimit, e cila arrihet nëpërmjet shkarkimit pa shkak konkret, dorëheqje të detyruar, dalje e parakohshme në pension, ose si për shkak të ndonjë sëmundjeje si pasojë e stresit.
Pse vall nganjehere si dalim zot vetes ku eshte problem ..
Në shumicën e rasteve, dhuna psikologjike ndjek një procedurë me dy etapa. Etapa e parë është kontrolli, i cili arrihet nëpërmjet fajësimit dhe kritikave të përditshme për gjëra fare të parëndësishme, etj. Në fund, arrin një moment që shënjestra e kupton që kritikat nuk janë të vlefshme. Ai ose ajo e kupton që është thjesht shënjestër e dhunës psikologjike. Shënjestra fillon të mbrohet, mbase duke u ankuar tek superiorët. Ky është momenti që dhuna psikologjike kalon në etapën e dytë. Kjo është etapa e asgjësimit, e cila arrihet nëpërmjet shkarkimit pa shkak konkret, dorëheqje të detyruar, dalje e parakohshme në pension, ose si për shkak të ndonjë sëmundjeje si pasojë e stresit.
Pse vall nganjehere si dalim zot vetes ku eshte problem ..
Re: Pse nuk i del vetes tënde për zot?
Shume here kemi frike nga te fortet edhe pse i mundim.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Per zot mendoj esht pak veshtir po se pate ni mik te mir. por secili besoj se lufton per veten e vet deri sa mberin ate qe don
era85- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Zürich
Postime : 594
Anëtarësuar : 17/02/2012
Hobi : Me Pelqen ta Jetoj Jeten ashtu si me vin, Kam Luftu per GJerat qe i kam dash Nderi Dhe Respekti , Dy Nga Vlerat Kryesore Ne Jete , Asgje me SHum Ja Lem Kohe GJerat Tjera
Balzak,,,,,,,,,,,,,,,,
''Une kaloj c'do pengese,,
''Une kaloj c'do pengese,,
bobi 10- WebMaster
- Postime : 12756
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2010
Similar topics
» Doktor i vetes
» I them vetes time....
» Kush vendos për kënaqësinë tënde?
» Muaji i Lindjes tende ka nje domethenje...
» Kur një “engjëll” vjen në jetën tënde
» I them vetes time....
» Kush vendos për kënaqësinë tënde?
» Muaji i Lindjes tende ka nje domethenje...
» Kur një “engjëll” vjen në jetën tënde
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi