Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Rio Ferdinand tradhtoi gruan 10 herë, ja cilat janë femrat People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Rio Ferdinand tradhtoi gruan 10 herë, ja cilat janë femrat People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rio Ferdinand tradhtoi gruan 10 herë, ja cilat janë femrat

2 posters

Shko poshtë

Rio Ferdinand tradhtoi gruan 10 herë, ja cilat janë femrat Empty Rio Ferdinand tradhtoi gruan 10 herë, ja cilat janë femrat

Mesazh nga Emona Thu 7 Jul 2011 - 3:12

Rio Ferdinand tradhtoi gruan 10 herë, ja cilat janë femrat Thumbnail.php?file=oghhhhhhh_333094771
“Familjari” Rio Ferdinand ka tradhtuar së paku me 10 femra siç dëshmohet sëfundi në gjykatë.
Ylli i Manchester United dhe kombëtares Angleze ishte akuzuar më parë se ka kryer marrëdhënie seksuale me një modele. Nga të dhënat e fundit mësohet se Ferdinand ka kryer edhe seks treshe në Qipro dhe flirte me tre vajza njeherësh, dhe marrëdhenie me dy modele të huaja, një pjesëmarrëse në “Pop Idol”, një striptiste dhe një stjuardesë. Emrat e 10 femrave janë bërë të ditura në seancën e gjykatës, ato janë: Carly Storey, Tatiane Rosalino, Coralie Robinson, Tslil Sela, Holly McGuire, Lilach Yafe, Catherine Shepherd, Savannagh Benson, Sarah Whatmore dhe Lauren Alcorn.
Ndërsa 32 vjeçari Ferdinand, baba i tre fëmijëvë ka paditur edhe “Sunday Mirror” për thyrje të privatësisë me artikujt e vitit të fundit. Ish-e dashura e Ferdinand, Carly Storey i tha gazetës se ai ishte shoqëruar me të për 13 vite, përpara dhe pasi ishte martuar me Rebecan, nënën e tre fëmijëve.

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Rio Ferdinand tradhtoi gruan 10 herë, ja cilat janë femrat Empty Re: Rio Ferdinand tradhtoi gruan 10 herë, ja cilat janë femrat

Mesazh nga Anakonda Sat 9 Jun 2012 - 22:38

te isha si gruaja e tij e kisha len ne vend
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time