Rio Ferdinand tradhtoi gruan 10 herë, ja cilat janë femrat
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Rio Ferdinand tradhtoi gruan 10 herë, ja cilat janë femrat
“Familjari” Rio Ferdinand ka tradhtuar së paku me 10 femra siç dëshmohet sëfundi në gjykatë.
Ylli i Manchester United dhe kombëtares Angleze ishte akuzuar më parë se ka kryer marrëdhënie seksuale me një modele. Nga të dhënat e fundit mësohet se Ferdinand ka kryer edhe seks treshe në Qipro dhe flirte me tre vajza njeherësh, dhe marrëdhenie me dy modele të huaja, një pjesëmarrëse në “Pop Idol”, një striptiste dhe një stjuardesë. Emrat e 10 femrave janë bërë të ditura në seancën e gjykatës, ato janë: Carly Storey, Tatiane Rosalino, Coralie Robinson, Tslil Sela, Holly McGuire, Lilach Yafe, Catherine Shepherd, Savannagh Benson, Sarah Whatmore dhe Lauren Alcorn.
Ndërsa 32 vjeçari Ferdinand, baba i tre fëmijëvë ka paditur edhe “Sunday Mirror” për thyrje të privatësisë me artikujt e vitit të fundit. Ish-e dashura e Ferdinand, Carly Storey i tha gazetës se ai ishte shoqëruar me të për 13 vite, përpara dhe pasi ishte martuar me Rebecan, nënën e tre fëmijëve.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Rio Ferdinand tradhtoi gruan 10 herë, ja cilat janë femrat
te isha si gruaja e tij e kisha len ne vend
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Ja cilat jane gjerat qe meshkujt kerkojne tek femrat
» Cilat janë fantazitë më të shpeshta erotike te femrat?
» Mbreti divorcon gruan e tij të dymbëdhjetë pasi e tradhtoi
» Cilat jane ato 3 gjera pa te cilat s'dilni dot nga shtepia???
» Femrat jane si mollet ne peme. Me te mirat jane ne majen e pemes.
» Cilat janë fantazitë më të shpeshta erotike te femrat?
» Mbreti divorcon gruan e tij të dymbëdhjetë pasi e tradhtoi
» Cilat jane ato 3 gjera pa te cilat s'dilni dot nga shtepia???
» Femrat jane si mollet ne peme. Me te mirat jane ne majen e pemes.
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi