Cilat janë fantazitë më të shpeshta erotike te femrat?
2 posters
Faqja 1 e 1
Në seksualitetin femëror mbizotërojnë fantazitë ekzibicionale (p.sh. shikimi i mashkullit në drejtim të femrës mund të veprojë si ndonjë afrodiziak i fuqishëm, edhe në fantazi edhe në realitet).
Pothuajse në tërësi mungojnë fantazitë voajere, derisa tipi i sadomazohizmit është shumë i përhapur: shumë femra ëndërrojnë sikur mashkulli i merr në përqafim fuqishëm. Atë fantazi mund ta lexojmë si porosi të pavetëdijshme apo si synim që femra nuk dëshiron të marrë mbi vete përgjegjësinë për seks.
A mund të ndahen fantazitë me partnerin? Po, por jo përherë. Kjo mund të ndodhë kur ndër partnerët ekziston mirëkuptimi dhe bashkëpjesëmarrja.
humica e meshkujve vërtet mund të bien në krizë kur dëgjojnë se partnerja e tij fantazon për seks me meshkuj të tjerë. Andaj, është mirë që të mos teprohet: pak fshehtësi dhe fshehje të fantazive vetjake do të jenë një afrodiziak magjik.
Në seksualitetin femëror mbizotërojnë fantazitë ekzibicionale (p.sh. shikimi i mashkullit në drejtim të femrës mund të veprojë si ndonjë afrodiziak i fuqishëm, edhe në fantazi edhe në realitet).
Pothuajse në tërësi mungojnë fantazitë voajere, derisa tipi i sadomazohizmit është shumë i përhapur: shumë femra ëndërrojnë sikur mashkulli i merr në përqafim fuqishëm. Atë fantazi mund ta lexojmë si porosi të pavetëdijshme apo si synim që femra nuk dëshiron të marrë mbi vete përgjegjësinë për seks.
A mund të ndahen fantazitë me partnerin? Po, por jo përherë. Kjo mund të ndodhë kur ndër partnerët ekziston mirëkuptimi dhe bashkëpjesëmarrja.
humica e meshkujve vërtet mund të bien në krizë kur dëgjojnë se partnerja e tij fantazon për seks me meshkuj të tjerë. Andaj, është mirë që të mos teprohet: pak fshehtësi dhe fshehje të fantazive vetjake do të jenë një afrodiziak magjik.
Alberti- Legjendë
- Postime : 41743
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha : 36
Hobi : Tenisi
Re: Cilat janë fantazitë më të shpeshta erotike te femrat?
aaaahhaahhaha pse meshkujt gjoja skan kshu lloj fantazish?
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Re: Cilat janë fantazitë më të shpeshta erotike te femrat?
Te bejne pazar gjith diten.
Vizitor- Vizitor
Similar topics
» Ja cilat jane gjerat qe meshkujt kerkojne tek femrat
» Rio Ferdinand tradhtoi gruan 10 herë, ja cilat janë femrat
» Cilat jane ato 3 gjera pa te cilat s'dilni dot nga shtepia???
» Femrat jane si mollet ne peme. Me te mirat jane ne majen e pemes.
» Cilat janë 12 kushtet e BE-së për Shqipërinë
» Rio Ferdinand tradhtoi gruan 10 herë, ja cilat janë femrat
» Cilat jane ato 3 gjera pa te cilat s'dilni dot nga shtepia???
» Femrat jane si mollet ne peme. Me te mirat jane ne majen e pemes.
» Cilat janë 12 kushtet e BE-së për Shqipërinë
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi