Grabitësi e ofendon, vendos të bjerë nga pesha
2 posters
Faqja 1 e 1
Grabitësi e ofendon, vendos të bjerë nga pesha
Drejtimi i një armë në kokë është diçka që mund të lërë emocionalisht një shenjë për tërë jetën.
Por për Josie Barnes, një grabitës i armatosur i shtoi fyerje plagëve emocionale duke e quajtur një "lopë të shëndoshë" ndërsa po e lidhte me vështirësi.
Fjalët ofenduese të grabitësit e nxitën punonjësen e pub-it të binte nga pesha. Josie, 29 vjeçare, vendosi të humbasë kilet pas përvojës së tmerrshme. Ajo ka në plan të bjerë përsëri nga pesha për të veshur fustanin e dasmës, që ajo kishte ëndërruar, kur të martohet me të fejuarin e saj Fatih këtë verë. Ajo ka kaluar nga masa 24 në masën 10 pas eksperiencës së tmerrshme.
"Të të drejonjë një armë në kokë do të linte çdo person të tmerruar. Nëse ajo nuk do të më inkurajonte për të ndryshuar jetën time atëherë unë nuk e di se çfarë do ta ndryshonte" tha ajo. /albeu.com/
Por për Josie Barnes, një grabitës i armatosur i shtoi fyerje plagëve emocionale duke e quajtur një "lopë të shëndoshë" ndërsa po e lidhte me vështirësi.
Fjalët ofenduese të grabitësit e nxitën punonjësen e pub-it të binte nga pesha. Josie, 29 vjeçare, vendosi të humbasë kilet pas përvojës së tmerrshme. Ajo ka në plan të bjerë përsëri nga pesha për të veshur fustanin e dasmës, që ajo kishte ëndërruar, kur të martohet me të fejuarin e saj Fatih këtë verë. Ajo ka kaluar nga masa 24 në masën 10 pas eksperiencës së tmerrshme.
"Të të drejonjë një armë në kokë do të linte çdo person të tmerruar. Nëse ajo nuk do të më inkurajonte për të ndryshuar jetën time atëherë unë nuk e di se çfarë do ta ndryshonte" tha ajo. /albeu.com/
Docteur- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Ne Afrike
Postime : 5764
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/05/2011
Hobi : Ngacmime
Re: Grabitësi e ofendon, vendos të bjerë nga pesha
aahaahahhaahah e sheh si edhe hajdutet ndonjehere flasin mire
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Sateliti gjerman do të bjerë nga qielli
» Sonda ruse do bjerë në Tokë më 15 janar
» Vetëvritet grabitësi i argjendarisë në Bulqizë
» Te ofendon nje bastard rruges si do reagoje? do i ktheheshe ne te njejten menyre...
» Hutohet grabitësi, i jep pistoletën në vend të thesit për të futur paratë
» Sonda ruse do bjerë në Tokë më 15 janar
» Vetëvritet grabitësi i argjendarisë në Bulqizë
» Te ofendon nje bastard rruges si do reagoje? do i ktheheshe ne te njejten menyre...
» Hutohet grabitësi, i jep pistoletën në vend të thesit për të futur paratë
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi