Meda thyen rekorde edhe këtë vit
3 posters
Faqja 1 e 1
Meda thyen rekorde edhe këtë vit
Këngëtari i shumëkërkuar Mehedin Përgjegjaj Meda është duke korrur suksese të mëdha në koncerte e mbrëmje muzikore. Ai sapo është kthyer nga Ulqini ku ka pasur mbi 10 koncerte në të cilat thotë se është ndjerë mjaftë i kënaqur.
“Këtë sezon vere jam shumë i ngarkuar me koncerte e mbrëmje muzikore, sapo jam kthyer nga bregdeti i Ulqinit ku kam kaluar shumë mirë me adhuruesit e mi”, ka thënë ai për “Zëri”.
Albumi që lansoi gjatë këtij muaji Medës i solli shumë sukses. Ai vazhdon të kërkohet edhe në shumë vende jashtë Kosovës, në të cilat koncerte thotë se po interpreton këngët e reja të albumit. Me gjithë angazhimet muzikore Meda nuk lë anash as hobin e tij ndaj sportit. Ai vazhdon ta drejtojë klubin futbollistik “Hajvalia”.
Mijëra eurot që i fiton duke kënduar, mes tjerash ai po i investon edhe në sport. “Jam drejtor i klubit futbollistik ‘Hajvalia’ dhe bashkë me shokun tim Ragipin vazhdojmë ta mbajmë këtë ekip”, thotë ai. Krahas punës dhe angazhimeve të mëdha në profesion, Meda ka menduar të bëjë edhe pak pushim.
“Këtë sezon vere jam shumë i ngarkuar me koncerte e mbrëmje muzikore, sapo jam kthyer nga bregdeti i Ulqinit ku kam kaluar shumë mirë me adhuruesit e mi”, ka thënë ai për “Zëri”.
Albumi që lansoi gjatë këtij muaji Medës i solli shumë sukses. Ai vazhdon të kërkohet edhe në shumë vende jashtë Kosovës, në të cilat koncerte thotë se po interpreton këngët e reja të albumit. Me gjithë angazhimet muzikore Meda nuk lë anash as hobin e tij ndaj sportit. Ai vazhdon ta drejtojë klubin futbollistik “Hajvalia”.
Mijëra eurot që i fiton duke kënduar, mes tjerash ai po i investon edhe në sport. “Jam drejtor i klubit futbollistik ‘Hajvalia’ dhe bashkë me shokun tim Ragipin vazhdojmë ta mbajmë këtë ekip”, thotë ai. Krahas punës dhe angazhimeve të mëdha në profesion, Meda ka menduar të bëjë edhe pak pushim.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Meda thyen rekorde edhe këtë vit
luje med luje...por me duket se nuk eshte ky meda qe ka qene perpara...keng e vjetra te kti me kan pelqy ma shum
LaDescarada- Princeshë
- Postime : 11767
Gjinia :
Anëtarësuar : 29/12/2009
Re: Meda thyen rekorde edhe këtë vit
po tashi don te kendoje kenge moderne............
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Steve Jobs përsëri thyen rekorde!
» Filmi turk "Ngadhënjimi 1453" thyen rekorde
» weeeeeee erdha edhe un me pranoni edhe mua ne kete shoqeri
» Adelina Tahiri: Edhe këtë verë pa të dashur