Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Pasanikët janë depresivë People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Pasanikët janë depresivë People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pasanikët janë depresivë

3 posters

Shko poshtë

Pasanikët janë depresivë Empty Pasanikët janë depresivë

Mesazh nga Docteur Thu 4 Aug 2011 - 1:57

Depresioni po përhapet nëpër gjithë botën dhe gjithnjë e më shumë po i atakon banorët në vendet e pasuara, sesa ata që jetojnë në vendet e varfra.
Një hulumtim i bazuar në të dhënat e Organizatës Botërore të Shëndetësisë në lidhje me shkallën e depresionit në 18 vende ku janë anketuar 89.000 njerëz
Të anketuarit është dashur t’u përgjigjen pyetjeve në lidhje me simptomat e depresionit, siç është mundimi, cikli i gjumit, interesimi për aktivitetet e përditshme, por edhe për daljet e tyre dhe statusin shoqëror.
Në krye të vendeve industrialisht të zhvilluara, sa i përket shkallës së depresionit prin Franca me 21 për qind, pas saj gjenden SHBA-të me 19.2 për qind, Holanda me 17.9 për qind, Zelanda e Re me 17.8 për qind, Belgjika me 14.1 për qind, Spanja me 10.6 për qind, Izraeli me 10.2 për qind, Italia me 9.9 për qind, Gjermania me 9.9 për qind dhe Japonia me 6.6 për qind
Docteur
Docteur
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Ne Afrike
Postime Postime : 5764
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 09/05/2011
Hobi Hobi : Ngacmime

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Pasanikët janë depresivë Empty Re: Pasanikët janë depresivë

Mesazh nga Docteur Thu 4 Aug 2011 - 1:58

Në krye të vendeve industrialisht të zhvilluara, sa i përket shkallës së depresionit prin Franca me 21 për qind, sikur te iki une behen 20% 00027003
Docteur
Docteur
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Ne Afrike
Postime Postime : 5764
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 09/05/2011
Hobi Hobi : Ngacmime

Mesazh nga Єямєℓiиdå Thu 4 Aug 2011 - 2:59

Normale qe po..i kane leket por te rralle jane ata qe kane disa gjera te tjera qe nuk mund te blihen me leke.

Nese do te ndjehesh i pasur..shiko rreth teje dhe numero gjithe ato gjera qe i ke qe smund ti blesh me leke.

Familje..shendet..etj.
Єямєℓiиdå
Єямєℓiиdå
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 17963
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha Mosha : 39
Hobi Hobi : Muzika, leximi & noti

Mesazh nga Anakonda Thu 14 Jun 2012 - 18:01

jan depresive;sepse nuk din sesi ti perdorirn dhe ku ti cojn leket qe kan;kujt i bien leket o zot...
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time