Vajzat e turpshme dhe të nxehta nuk janë më në modë
+3
Anakonda
Єямєℓiиdå
WebMaster
7 posters
Faqja 1 e 1
Vajzat e turpshme dhe të nxehta nuk janë më në modë
Gratë e turpshme dhe të nxehta nuk janë më në modë. Edhe pse ende jetojnë në një botë në të cilën mashkulli udhëheq familjen, gjithnjë e më shumë janë të mallëngjyer për gra të barabarta me besim të plotë të cilat rrezatojnë me energji dhe seksipilitet.
Nëse ju nuk e keni ditur gratë dhe vajzat e turpshme dhe të nxehta nuk janë më në modë, dhe në vend të tyre kanë ardhur ata janë të pavarura dhe të sigurta në vete.
Por nuk është fjala për një pamje feministe të shekullit 21, por edhe për burra të cilët janë të hapur dhe me gratë me vetëbesim dhe seksipile i tërheqin shumë.
Fjala kyçe do të ishte besimi se është e rëndësishme si tek bota femërore dhe te ajo mashkullore, dhe që krijon një ndjenjë të sigurisë dhe aftësisë.
Edhe pse ka ende ekzistojnë burra që duan të paraqiten si mbrojtës më të mirë, gjithnjë e më të shumët janë ata partnere të barabartë që dhe vet mund të mbështetet .
Në mesin e burrave janë bërë të dëshirueshme dhe të ta që nuk kanë frikë të thonë “munden vet”, sepse gruaja e di se si ta hap dhe ta ndryshojë llambën e qelqit.
Nëse ju nuk e keni ditur gratë dhe vajzat e turpshme dhe të nxehta nuk janë më në modë, dhe në vend të tyre kanë ardhur ata janë të pavarura dhe të sigurta në vete.
Por nuk është fjala për një pamje feministe të shekullit 21, por edhe për burra të cilët janë të hapur dhe me gratë me vetëbesim dhe seksipile i tërheqin shumë.
Fjala kyçe do të ishte besimi se është e rëndësishme si tek bota femërore dhe te ajo mashkullore, dhe që krijon një ndjenjë të sigurisë dhe aftësisë.
Edhe pse ka ende ekzistojnë burra që duan të paraqiten si mbrojtës më të mirë, gjithnjë e më të shumët janë ata partnere të barabartë që dhe vet mund të mbështetet .
Në mesin e burrave janë bërë të dëshirueshme dhe të ta që nuk kanë frikë të thonë “munden vet”, sepse gruaja e di se si ta hap dhe ta ndryshojë llambën e qelqit.
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Re: Vajzat e turpshme dhe të nxehta nuk janë më në modë
Nuk ke cti bej,por ke dhe nga ato vajza qe hiqen si te turpshme por jane na ruajt zoti nga mendt e kokes.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Nuk besoj se ka nder atyre femra ne ket diten e sodit ahahahhahaha
era85- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Zürich
Postime : 594
Anëtarësuar : 17/02/2012
Hobi : Me Pelqen ta Jetoj Jeten ashtu si me vin, Kam Luftu per GJerat qe i kam dash Nderi Dhe Respekti , Dy Nga Vlerat Kryesore Ne Jete , Asgje me SHum Ja Lem Kohe GJerat Tjera
epoo atehere qenka gangsteret si puna ime ne mode....
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
uaaaaaaa po un qe e kam qef te nxete si i behet ? hahahah
i behet ta gjesh te nxehte atehereMaksi shkruajti:uaaaaaaa po un qe e kam qef te nxete si i behet ? hahahah
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
Ehe...eshte e vertete
Po se duke qene gruaja e pavarur dhe burri eshte me rehat se shpeton nga shume preokupime......ja ku ke makinen, ja ku ke leket, po ke nonji gjo tjeter...ja ku ke dhe cel...dhe me ler rehat
Po se duke qene gruaja e pavarur dhe burri eshte me rehat se shpeton nga shume preokupime......ja ku ke makinen, ja ku ke leket, po ke nonji gjo tjeter...ja ku ke dhe cel...dhe me ler rehat
Similar topics
» Këto janë vajzat e ëmbla që tani janë joshëse (Foto)
» A jane te turpshme ne sex femrat Shqip ?
» Si jane vajzat...?
» Vajzat jane mendjelehta
» A janë normale martesat për vajzat mbi 30 vjeç?....
» A jane te turpshme ne sex femrat Shqip ?
» Si jane vajzat...?
» Vajzat jane mendjelehta
» A janë normale martesat për vajzat mbi 30 vjeç?....
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi