Drini demanton lidhjen me Dafina Zeqirin
2 posters
Faqja 1 e 1
Drini demanton lidhjen me Dafina Zeqirin
Drin Zatriqi, menaxheri i këngëtares kosovare Dafina Zeqiri është distancuar nga raportet e mediave shqiptare se ai është i përfshirë në ndarjen e Duffyet me të dashurin Krenar Çoçaj, duke shtuar se ai nuk është i përfshirë në asnjë aferë me atë që ai e quan kolege profesionale. Megjithatë, ai nuk mohoi që çifti të ketë pasur një përplasje...
Kemi raportuar se Dafina Zeqiri dhe Krenar Çoçaj ishin ndarë, informatë kjo e përcjellur nga disa mediume shqiptare, të cilat Drin Zatriqi i ka quajtur oportuniste dhe me qëllim të keq dhe të prishjes së imazhit për kolegen e tij profesionale.
“Për hirë të sqarimit ndaj opinionit publik si dhe veçanërisht nisur nga respekti profesional dhe personal ndaj miqve të mi të nderuar, Dafina Zeqiri dhe Krenar Çoçaj, dëshiroj të distancohem publikisht nga disa media sensacionaliste të cilat këto ditë sajuan dhe lansuan dezinformata, trillime dhe intriga lidhur me natyrën e raporteve të mia me kolegen timei profesionale, Dafina Zeqirin”.
“Të gjitha këto trillime të ulëta janë krejtësisht të pa baza dhe në kundërshtim drastik me raportet e mia të shkëlqyera profesionale dhe kolegiale me miqtë e mi, Dafina Zeqirin dhe Krenar Çoçajn, ndaj të cilëve veç e veç dhe bashkarisht ushqej konsiderata të larta”.
“Janë dy qëllime të ulëta të cilat autorët e vërtetë, inspiruesit dhe nxitësit e kësaj fushate mediale kanë dështuar të arrinin në këtë mënyrë: Nën 1. Dëmtimin e imazhit publik të Dafina Zeqirit si njëra prej performuesve më të suksesshme të estradës shqiptare në tërësi, e veçanërisht në momentet ur pritet lansimi i albumit të saj të ri. Dhe nën 2., kjo fushatë e ulët dhe e pa moralshme synon rrënimin e bashkëpunimit të suksesshëm, korrekt dhe profesional ndërmjet Dafina Zeqirit dhe meje si menaxher, si dhe dëmtimin e raporteve të shkëlqyera miqësore që i kam me Dafina Zeqirin dhe Krenar Çoçajn”, ka deklaruar Drin Zatriqi për
Re: Drini demanton lidhjen me Dafina Zeqirin
si nuk u lodhen me kete histori mor aman.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Stupcat 2012 - Akademiku - Skeqi me Dafina Zeqirin
» Flet biznesmeni: Për 10 vite kam ndihmuar financiarisht Dafina Zeqirin, ajo është mosmirënjohëse’’
» DJ BLUNT: E vërteta e lidhjes sime me Dafina Zeqirin dhe bashkëpunimi me Jonida Maliqin
» Visari mohon lidhjen me Ronelën
» Genta mohon lidhjen me Noizyn
» Flet biznesmeni: Për 10 vite kam ndihmuar financiarisht Dafina Zeqirin, ajo është mosmirënjohëse’’
» DJ BLUNT: E vërteta e lidhjes sime me Dafina Zeqirin dhe bashkëpunimi me Jonida Maliqin
» Visari mohon lidhjen me Ronelën
» Genta mohon lidhjen me Noizyn
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi