Memaliaj, shtetasi grek vetëvaret në 2 vjetorin e vdekjes së gruas
Faqja 1 e 1
Memaliaj, shtetasi grek vetëvaret në 2 vjetorin e vdekjes së gruas
Një shtetas grek i ka dhënë fund jetës në mënyrë tragjike në orët e para të së dielës.
Ilia Kondajanis, 62 vjeç nga Athina, i cili jetonte në qytetin e Memaliajt, ka vrarë veten për shkak të depresionit. Kondajanis jetonte në Shqipëri pasi ai ishte i martuar në Memaliaj dhe para dy vitesh i ka vdekur bashkëshortja. Ai i ka dhënë fund jetës në dy vjetorin e vdekjes së saj.
Nga hetimet e para mësohet se Kondajanis është vetëvarur dhe më pas, ka qëlluar veten në zemër me një plumb pistolete, e cila ka rënë në gjendje të lirë në këmbët e tij, raportoi Shekulli.
Edhe ekspertiza mjeko-ligjore ka vërtetuar se 62-vjeçari ka qëlluar veten me pistoletë. 62-vjeçari kishte përgatitur edhe pllakën përkujtimore të tij
Ilia Kondajanis, 62 vjeç nga Athina, i cili jetonte në qytetin e Memaliajt, ka vrarë veten për shkak të depresionit. Kondajanis jetonte në Shqipëri pasi ai ishte i martuar në Memaliaj dhe para dy vitesh i ka vdekur bashkëshortja. Ai i ka dhënë fund jetës në dy vjetorin e vdekjes së saj.
Nga hetimet e para mësohet se Kondajanis është vetëvarur dhe më pas, ka qëlluar veten në zemër me një plumb pistolete, e cila ka rënë në gjendje të lirë në këmbët e tij, raportoi Shekulli.
Edhe ekspertiza mjeko-ligjore ka vërtetuar se 62-vjeçari ka qëlluar veten me pistoletë. 62-vjeçari kishte përgatitur edhe pllakën përkujtimore të tij
Similar topics
» Vjedhja e 2 pulave, vetëvaret 18-vjeçari, familjarët: Presioni i policisë e shtyu drejt vdekjes
» Vetëvaret me zinxhir 12-vjeçarja!
» Vetëvaret një maturante
» Vetëvaret Ardian Klosi, mesazhi i fundit për gruan: Nuk mundem më!
» Tiranë, vetëvaret 60 vjeçari
» Vetëvaret me zinxhir 12-vjeçarja!
» Vetëvaret një maturante
» Vetëvaret Ardian Klosi, mesazhi i fundit për gruan: Nuk mundem më!
» Tiranë, vetëvaret 60 vjeçari
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi