Estrada shqiptare pasurohet me Rock Band te ri shqiptar
2 posters
Faqja 1 e 1
Estrada shqiptare pasurohet me Rock Band te ri shqiptar
Tradita dhe pjekuria artistike dhe kulturore shqiptare në Kumanovë kohëve të fundit po vazhdon rrugën e sajë të nisur shumë vite më parë, dhe vazhdimisht po zhvillohet me një hov të madh në të gjitha sferat e artit, si filmik, teatror, ashtu edhe atij muzikor dhe kulturor. Kështuqë, Kumanova dhe më tutje pasurohet nga ky aspekt, dhe këtë gjë e dëshmon rock grupi i ri ,,Eliksir’’ i përbëre nga anëtarët Jeton Sulejmani, Egzon Ademi, Faton Ademi dhe Adrian Kerimi.
I themeluar në Kumanovë, nga këta djelmosha, studentë te rijnë të influencuar nga hitet e rock bend-eve me famë botërore si The Beetles, Rolling Stones, Deep Purple etj, në vitin 2011 ata lansuan edhe singl-in e tyre të parë të titulluar “Ty të kam”. Kenga është pritur me një admirim të dëshirueshëm nga publiku kumanovar dhe më gjërë, dhe duke ju falenderuar dashamirëve të muzikës artistike, rock grupi ,,Eliksir’’ arriti që të njejtës këngë t’i realizojnë edhe videoklipin,dhe njëkohesisht të bëhet edhe videoklipi i tyre i parë.
Kënga është një baladë e lehtë me motiv dashurie, me tekst dhe melodi të kompozuar nga vetë grupi ,,Eliksir’’, e aranzhuar nga prof. Igor Trajkovski në ,,Iggy Recordings”, ndërsa e miksuar në studio ,,Anastasia Records” nga Ljupco Pavllovski. Projektin për videoklipin e ka realizuar video-produksioni Red-On Pictures nga Shkupi. Pas këtij videoklipi të realizuar, rock bendi ,,Eliksir’’ planifikojnë single-in e tyre të dytë, të cilin shpresojnë ta lansojnë para festave të vitit të ri./Femina.al/
Videon mundë ta shikoni më poshtë
I themeluar në Kumanovë, nga këta djelmosha, studentë te rijnë të influencuar nga hitet e rock bend-eve me famë botërore si The Beetles, Rolling Stones, Deep Purple etj, në vitin 2011 ata lansuan edhe singl-in e tyre të parë të titulluar “Ty të kam”. Kenga është pritur me një admirim të dëshirueshëm nga publiku kumanovar dhe më gjërë, dhe duke ju falenderuar dashamirëve të muzikës artistike, rock grupi ,,Eliksir’’ arriti që të njejtës këngë t’i realizojnë edhe videoklipin,dhe njëkohesisht të bëhet edhe videoklipi i tyre i parë.
Kënga është një baladë e lehtë me motiv dashurie, me tekst dhe melodi të kompozuar nga vetë grupi ,,Eliksir’’, e aranzhuar nga prof. Igor Trajkovski në ,,Iggy Recordings”, ndërsa e miksuar në studio ,,Anastasia Records” nga Ljupco Pavllovski. Projektin për videoklipin e ka realizuar video-produksioni Red-On Pictures nga Shkupi. Pas këtij videoklipi të realizuar, rock bendi ,,Eliksir’’ planifikojnë single-in e tyre të dytë, të cilin shpresojnë ta lansojnë para festave të vitit të ri./Femina.al/
Videon mundë ta shikoni më poshtë
Katniss- Princeshë
- Postime : 11002
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/02/2011
Hobi : Computer Science
Re: Estrada shqiptare pasurohet me Rock Band te ri shqiptar
Njerin nga pjestaret e kam mik shume te mire, dhe eshte mjaft i talentuar.Me ka rene rasti te bashkpunojme, dhe me te vertete, djemte bejne muzike te mire ,origjinale dhe premtuese.Te tille entuziastesh do ta pasurojne muziken shqiptare me tinguj te rinj. U uroj shume suksese !
Katniss- Princeshë
- Postime : 11002
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/02/2011
Hobi : Computer Science
Re: Estrada shqiptare pasurohet me Rock Band te ri shqiptar
edhe unh ju uroj suksese edhe pse si kam degjuar,.................
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Capital T dhe NRG Band sjellin “Veç asaj”
» Zanfina: Estrada me afat skadimi
» Aurel Amzai: 'Une jam shqiptar dhe ndjehem shqiptar'
» KOSOVA ËSHTË SHQIPTARE,MBETET SHQIPTARE DHE I PËRKET SHQIPËRISË