Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Estrada shqiptare pasurohet me Rock Band te ri shqiptar People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Estrada shqiptare pasurohet me Rock Band te ri shqiptar People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Estrada shqiptare pasurohet me Rock Band te ri shqiptar

2 posters

Shko poshtë

Estrada shqiptare pasurohet me Rock Band te ri shqiptar Empty Estrada shqiptare pasurohet me Rock Band te ri shqiptar

Mesazh nga Katniss Sun 18 Sep 2011 - 9:47

Tradita dhe pjekuria artistike dhe kulturore shqiptare në Kumanovë kohëve të fundit po vazhdon rrugën e sajë të nisur shumë vite më parë, dhe vazhdimisht po zhvillohet me një hov të madh në të gjitha sferat e artit, si filmik, teatror, ashtu edhe atij muzikor dhe kulturor. Kështuqë, Kumanova dhe më tutje pasurohet nga ky aspekt, dhe këtë gjë e dëshmon rock grupi i ri ,,Eliksir’’ i përbëre nga anëtarët Jeton Sulejmani, Egzon Ademi, Faton Ademi dhe Adrian Kerimi.
Estrada shqiptare pasurohet me Rock Band te ri shqiptar Tony
I themeluar në Kumanovë, nga këta djelmosha, studentë te rijnë të influencuar nga hitet e rock bend-eve me famë botërore si The Beetles, Rolling Stones, Deep Purple etj, në vitin 2011 ata lansuan edhe singl-in e tyre të parë të titulluar “Ty të kam”. Kenga është pritur me një admirim të dëshirueshëm nga publiku kumanovar dhe më gjërë, dhe duke ju falenderuar dashamirëve të muzikës artistike, rock grupi ,,Eliksir’’ arriti që të njejtës këngë t’i realizojnë edhe videoklipin,dhe njëkohesisht të bëhet edhe videoklipi i tyre i parë.
Estrada shqiptare pasurohet me Rock Band te ri shqiptar Eliksir-band-1
Kënga është një baladë e lehtë me motiv dashurie, me tekst dhe melodi të kompozuar nga vetë grupi ,,Eliksir’’, e aranzhuar nga prof. Igor Trajkovski në ,,Iggy Recordings”, ndërsa e miksuar në studio ,,Anastasia Records” nga Ljupco Pavllovski. Projektin për videoklipin e ka realizuar video-produksioni Red-On Pictures nga Shkupi. Pas këtij videoklipi të realizuar, rock bendi ,,Eliksir’’ planifikojnë single-in e tyre të dytë, të cilin shpresojnë ta lansojnë para festave të vitit të ri./Femina.al/

Videon mundë ta shikoni më poshtë

Katniss
Katniss
Princeshë
Princeshë

Postime Postime : 11002
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/02/2011
Hobi Hobi : Computer Science

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Estrada shqiptare pasurohet me Rock Band te ri shqiptar Empty Re: Estrada shqiptare pasurohet me Rock Band te ri shqiptar

Mesazh nga Katniss Sun 18 Sep 2011 - 9:53

Njerin nga pjestaret e kam mik shume te mire, dhe eshte mjaft i talentuar.Me ka rene rasti te bashkpunojme, dhe me te vertete, djemte bejne muzike te mire ,origjinale dhe premtuese.Te tille entuziastesh do ta pasurojne muziken shqiptare me tinguj te rinj. U uroj shume suksese !
Katniss
Katniss
Princeshë
Princeshë

Postime Postime : 11002
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/02/2011
Hobi Hobi : Computer Science

Estrada shqiptare pasurohet me Rock Band te ri shqiptar Empty Re: Estrada shqiptare pasurohet me Rock Band te ri shqiptar

Mesazh nga Anakonda Thu 15 Mar 2012 - 18:06

edhe unh ju uroj suksese edhe pse si kam degjuar,.................
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi