Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Kate refuzon “Vogue” shkaku i Mbretëreshës Elizabeth People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Kate refuzon “Vogue” shkaku i Mbretëreshës Elizabeth People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kate refuzon “Vogue” shkaku i Mbretëreshës Elizabeth

2 posters

Shko poshtë

Kate refuzon “Vogue” shkaku i Mbretëreshës Elizabeth Empty Kate refuzon “Vogue” shkaku i Mbretëreshës Elizabeth

Mesazh nga Emona Tue 11 Oct 2011 - 0:43

Kate refuzon “Vogue” shkaku i Mbretëreshës Elizabeth 10kate1
- Kate Middleton ka hedhur poshtë mundësinë të cilën shumë yje e ëndërrojnë. Anna Wintour i ka kërkuar dukeshës së re të paraqitet në ballinën e revistës “Vogue” si një ikonë e modës, por Dukesha e Britanisë së Madhe e ka refuzuar këtë ofertë.

Arsyeja duket se është tek mosmiratimi i Mbretëreshës Elizabeth, e cila nuk ishte e impresionuar tepër nga oferta e Anna Wintour. "William dhe Kate mendonin se do të ishte keq që Dukesha të ndërtoj reputacionin e saj si një ikonë e modës. Kjo nuk është mënyra më e mirë që ata të punojnë dhe të kuptojnë detyrat mbretërore të tyre" tha një punonjës i pallatit mbretërore për “E!News”

Anna Wintour thuhet se kishte punësuar fotografin Mario Testino, i cili ka punuar portretet e William dhe Kate, derisa ata ishin vetëm në një lidhje, por kjo nuk i ka ndihmuar Annas që Kate të pranoj ofertën e revistës amerikane.

"Kate është e vetëdijshme se Mbretëresha nuk do të jetë e lumtur me idenë e të botuarit në ‘Vogue’. Ajo nuk do të jetë e kënaqur, dhe Shkëlqesia e Saj është një artiste e vërtetë në bindjen e njerëzve që të bëjnë atë se çfarë dëshiron ajo," tha burimi

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Kate refuzon “Vogue” shkaku i Mbretëreshës Elizabeth Empty Re: Kate refuzon “Vogue” shkaku i Mbretëreshës Elizabeth

Mesazh nga Anakonda Sun 3 Jun 2012 - 17:06

pse mi ci ka be mbreteresha kesaj?
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time