Nuk është e përgatitur fizikisht shkaku i duhanit
3 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Nuk është e përgatitur fizikisht shkaku i duhanit
Los Angeles, 1 prill - Në filmin “Prometheus”, nën regji të Ridley Scott, aktorja kryesore Charlize Theron, është dashur të vraponte me veshje kozmike.
Kur i kishte veshur të gjitha pajisjet që vishen nga astronautët dhe filloi të vraponte, fituesja e Oscarit, Charlize Theron, është ankuar se nuk e ka lënë duhanin dhe i vjen keq që nuk kishte kaluar më shumë kohë në palestër.
"Kam kuptuar se gjendja ime fizike është shumë e keqe kur kam filluar të vrapoj, nuk më kanë ndihmuar as përsëritjet e vazhdueshme të Ridleyt “Vrapo, Vrapo”, tha aktorja që së fundi në moshën 36-vjeçare u bë nëna e djaloshit Jackson.
Aktorja tha se adhuruesit e saj nuk duhet të presin ndonjë skenë tërheqëse të saj në film, pasi që xhirimet e vështira morën çdo gjë prej saj.
Ndërsa filmi bën fjalë për një ekip hulumtues i cili zbulon ‘çelësin’ e origjinës së njerëzimit në Tokë, por duhet të shkojë në një udhëtim në univers. Atje, ai duhet të luftojë në një betejë të tmerrshme për të shpëtuar të ardhmen e racës njerëzore.
Kur i kishte veshur të gjitha pajisjet që vishen nga astronautët dhe filloi të vraponte, fituesja e Oscarit, Charlize Theron, është ankuar se nuk e ka lënë duhanin dhe i vjen keq që nuk kishte kaluar më shumë kohë në palestër.
"Kam kuptuar se gjendja ime fizike është shumë e keqe kur kam filluar të vrapoj, nuk më kanë ndihmuar as përsëritjet e vazhdueshme të Ridleyt “Vrapo, Vrapo”, tha aktorja që së fundi në moshën 36-vjeçare u bë nëna e djaloshit Jackson.
Aktorja tha se adhuruesit e saj nuk duhet të presin ndonjë skenë tërheqëse të saj në film, pasi që xhirimet e vështira morën çdo gjë prej saj.
Ndërsa filmi bën fjalë për një ekip hulumtues i cili zbulon ‘çelësin’ e origjinës së njerëzimit në Tokë, por duhet të shkojë në një udhëtim në univers. Atje, ai duhet të luftojë në një betejë të tmerrshme për të shpëtuar të ardhmen e racës njerëzore.
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Nuk është e përgatitur fizikisht shkaku i duhanit
edhe ti e paske pik te dobet mi si puna ime
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Kërcënohet fizikisht
» Ndjeheni te dhunuar fizikisht nga gjinia e "dobet" ?
» Kate refuzon “Vogue” shkaku i Mbretëreshës Elizabeth
» Facebook, shkaku kryesor i divorceve
» Interesi i ndryshuar, shkaku i xhelozisë
» Ndjeheni te dhunuar fizikisht nga gjinia e "dobet" ?
» Kate refuzon “Vogue” shkaku i Mbretëreshës Elizabeth
» Facebook, shkaku kryesor i divorceve
» Interesi i ndryshuar, shkaku i xhelozisë
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi