“Stresi” rikthen akuzat ndaj Bombajt
+4
dajti modh
EMI
T_o_n_i
Durrsaku
8 posters
Faqja 1 e 1
“Stresi” rikthen akuzat ndaj Bombajt
Këngëtari Arkimed Lushaj, i njohur ndryshe si “Stresi”, i rikthehet akuzave ndaj aktorit Leonard Bombaj në emisionin e “Pasdites”, ditë javë pasi Bombaj u shpall i pafajshëm për abuzim seksual ndaj një të miture.Historinë tronditëse të vajzës e bëri publik për herë të parë vetë “Stresi”, i cili thekson se kishte me të një marrëdhënie miqësore, pasi 15-vjeçarja ishte një fanse e tij dhe takoheshin shpesh. “Ajo ishte një dëgjuese e rregullt e imja dhe unë e kam për zakon që të takohem me fansat, të ulemi dhe të pimë kafe. “Ajsi” (emri i shkurtër i vajzës) më tërhoqi me historinë e saj, pasi ishte një vajzë e vuajtur, e varfër dhe me dy motra, prandaj e takoja herë pas here”, sqaron “Stresi”, rreth marrëdhënies me vajzën për të cilën rrezikon të përfundojë në burg.
Në fakt, Gjykata ka rrëzuar akuzat ndaj aktorit Bombaj, por jo ato të ngritura nga ky i fundit ndaj “Stresit”, për rrahje dhe kërcënim. Si rrjedhojë, këngëtarit i është caktuar masa e detyrim paraqitjes në Gjykatë. “Për mua, është gjithçka e vërtetë. Vajza nuk gënjen dhe iu them unë që e kam parë duke qarë dhe duke u dridhur. Gjithçka është mëse e vërtetë. Ka edhe një arsye tjetër përse unë e besoj këtë version, libri i Bombajt”.
“Stresi” i referohet një romani që aktori i ka dedikuar pikërisht kësaj ngjarje tronditëse, “diçka që ai nuk mund ta bënte nën akuzë. Nëse do të isha i akuzuar për marrëdhënie seksuale me të mitura, atëherë nuk e di, por do të bëja gjithçka që të pastroja emrin tim dhe pa dyshim, as që kisha kohë të shkruaja një libër. E di që ai ëshët fajtor edhe nga takimi që kam patur, nga ai ballafaqim, kur unë i thashë përse e bëra dhe ai as u revoltua dhe as u çua në këmbë”.
Duke folur për akuzat e rrahjes, “Stresi” përgënjeshtron gjithçka: “Asgjë nuk është e vërtetë. Unë nuk e di ku banon, çfarë makine ka dhe asgjë tjetër, prandaj nuk mund t’i kem zënë pritë ashtu siç ai pretendon”. Në përfundim të intervistës, Arkimed Lushaj lëshon edhe një deklaratë enigmatike: “Vetë Leonad Bombaj do të nxjerrë të vërtetën dhe këtë do ta bëjë shumë shpejt. Nuk iu rrëfej se si. Por do ta shihni shumë shpejt”, përfundoi ai
Në fakt, Gjykata ka rrëzuar akuzat ndaj aktorit Bombaj, por jo ato të ngritura nga ky i fundit ndaj “Stresit”, për rrahje dhe kërcënim. Si rrjedhojë, këngëtarit i është caktuar masa e detyrim paraqitjes në Gjykatë. “Për mua, është gjithçka e vërtetë. Vajza nuk gënjen dhe iu them unë që e kam parë duke qarë dhe duke u dridhur. Gjithçka është mëse e vërtetë. Ka edhe një arsye tjetër përse unë e besoj këtë version, libri i Bombajt”.
“Stresi” i referohet një romani që aktori i ka dedikuar pikërisht kësaj ngjarje tronditëse, “diçka që ai nuk mund ta bënte nën akuzë. Nëse do të isha i akuzuar për marrëdhënie seksuale me të mitura, atëherë nuk e di, por do të bëja gjithçka që të pastroja emrin tim dhe pa dyshim, as që kisha kohë të shkruaja një libër. E di që ai ëshët fajtor edhe nga takimi që kam patur, nga ai ballafaqim, kur unë i thashë përse e bëra dhe ai as u revoltua dhe as u çua në këmbë”.
Duke folur për akuzat e rrahjes, “Stresi” përgënjeshtron gjithçka: “Asgjë nuk është e vërtetë. Unë nuk e di ku banon, çfarë makine ka dhe asgjë tjetër, prandaj nuk mund t’i kem zënë pritë ashtu siç ai pretendon”. Në përfundim të intervistës, Arkimed Lushaj lëshon edhe një deklaratë enigmatike: “Vetë Leonad Bombaj do të nxjerrë të vërtetën dhe këtë do ta bëjë shumë shpejt. Nuk iu rrëfej se si. Por do ta shihni shumë shpejt”, përfundoi ai
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
Re: “Stresi” rikthen akuzat ndaj Bombajt
aman se po e shikoja cik nga fundi dje kete tipin .....
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
ME STRESUES SI KY ME NUK KA KU TE SHKOJE....
EMI- V.I.P Anëtarë
Postime : 9553
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/09/2011
Hobi : Te iki larg..
si e ka emrin mo stres
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
ka emrin e artit ...pa shiko i cik ate originalin
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
vallai ky stresi se di cfare mostre do jete ..
Por Leonard Bombaj ka qene legjende dikur ... :429293:
Por Leonard Bombaj ka qene legjende dikur ... :429293:
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
Stres mo e thot vet emri i tille eshte dhe ky.
Klio- Princeshë
- Vendbanimi : Pran yjeve..
Postime : 4283
Gjinia :
Anëtarësuar : 18/09/2011
Mosha : 30
Hobi : NOTI&MUZIKA
Ca eshte ky monster mer aman sikur i ka pjell majmuni ???
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
Hajt o Medi se kan per te marr te keqija ty..ky eshte i pafajshem..garantoj une
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Eshte nje budalla ky si nuk e ka shokun,na cau koken siesi qe te dal ne gazeta.......
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Parandalimi i Dhunes Ndaj Femres Nuk funksionon .Drejtesia ndaj Tyre vonohet.
» Mihrie Braha: Rikthen emocionet e para 20 vjetëve
» Salihu nuk i ndal akuzat
» Ja produkti që rikthen virgjërinë
» Akuzat për pedofili, Enxhi: Isha e pirë
» Mihrie Braha: Rikthen emocionet e para 20 vjetëve
» Salihu nuk i ndal akuzat
» Ja produkti që rikthen virgjërinë
» Akuzat për pedofili, Enxhi: Isha e pirë
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi