Mendoni qe dhimbja nga dashuria eshte dhimbje e bukur dhe e nevojshme!
+8
CuN@BosS/
Durrsaku
EMI
Leo_uk
Єямєℓiиdå
WebMaster
Poeti Dhimbjes
Besa
12 posters
Faqja 1 e 1
Mendoni qe dhimbja nga dashuria eshte dhimbje e bukur dhe e nevojshme!
Kur njeriu dashuron harron gjithcka,kur njeriu dashuron nuk sheh asgje,andaj dhimbja nga dashuria nganjeher eshte e nevojshme per t'i hapur syt nga mjegulla qe te ka ren para dhe te zgjohesh nga ankthi qe te ka kapluar,dhimbje te bukur nuk ka askud mirpo nje dhimbje e vogel nga dashuria do ishte e bukur kur ndonjeher t'a kujtosh ne te ardhmen..
Besa- Princeshë
- Vendbanimi : Ne zemren e trojeve shqipatre
Postime : 1402
Gjinia :
Anëtarësuar : 15/10/2011
Mosha : 38
Hobi : muzika,leximi
Re: Mendoni qe dhimbja nga dashuria eshte dhimbje e bukur dhe e nevojshme!
Mbase ne raste te tilla mundet edhe te jete e tille dhimbja e dashurise, por fundja e fundit kjo dhimbje te vret dhe si rrjedhoje them qe nuk eshte e bukur dhe e nevojshme.
Saimiri shkruajti:Mbase ne raste te tilla mundet edhe te jete e tille dhimbja e dashurise, por fundja e fundit kjo dhimbje te vret dhe si rrjedhoje them qe nuk eshte e bukur dhe e nevojshme.
Nese se ke nje dhimbje te tille si do ja dish vleren pastaj,,do ishte bajate nese cdoher gjithcka do shkone per mrekulli...
Besa- Princeshë
Gjinia :
Dhimbja ne nje dashuri nuk besoj se mundet te jete e bukur edhe e nevojshme po eshte nje dhimbje qe perjeton
Klea shkruajti:Dhimbja ne nje dashuri nuk besoj se mundet te jete e bukur edhe e nevojshme po eshte nje dhimbje qe perjeton
Eshte mendimi yt,por nuk jam as ne kundershtim me ju,po as nuk jam me ate qe thoni ju,s'di a te ka ren rasti ti lexosh sonetet e Petrarkes "Kenget e Laures" per ta kuptuar me mire pse e kam hap ket tem ( vet autori bie ne nje dashuri qe nuk i kthehet dhe per ate kjo dashuri ishte e nevojshme por ne te njejten koh edhe e bukur se ne cdo moment te jetes se tij prite nje pergjigje qe pothuajse nuk ju kthye kurr,ishte e bukur perderi sa ajo ishte gjall ndersa u be e nevojshme kur vdiq ajo) besoj se nuk e teprova me nje sqarim sa me te detajuar.
Andaj shtrova si tem,qe ne fillim e kam shenuar se dhimbje te bukur dhe te nevojshme nuk ekziston.
Besa- Princeshë
Gjinia :
Jo nuk do ta quaja te bukur as te nevojshme...me mire do te ishte qe te mos ekzistonte dhimbja..sidomos kjo e dashurise..duke pas parasysh qe njeriu ne jete vuan per shume gjera..shendet..buke etj etj.
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
duke pas parasysh qe njeriu ne jete vuan per shume gjera..shendet..buke etj.etj.
vuan per buke??? [You must be registered and logged in to see this image.] buke & dashuri kjo eshte jeta.. [You must be registered and logged in to see this image.]
vuan per buke??? [You must be registered and logged in to see this image.] buke & dashuri kjo eshte jeta.. [You must be registered and logged in to see this image.]
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
Leo_uk shkruajti:duke pas parasysh qe njeriu ne jete vuan per shume gjera..shendet..buke etj.etj.
Une nuk vuaj per buke....por ka njerez qe vuajne...e di qe as ti nuk vuan se te mban shteti anglezz...e ata qe nuk e kane kete mundesi??...
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
une di vetem qe nje dhimbje dashurie, eshte nje ndjenje shum e madhe dhe vuajtje...per personin qe dashuron.dhe nuk mund te jet e bukur kur vuan...
EMI- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 9553
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/09/2011
Hobi : Te iki larg..
nuk ka dhimbje te bukur asnjehere
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
Eямєℓiиdå shkruajti:Leo_uk shkruajti:duke pas parasysh qe njeriu ne jete vuan per shume gjera..shendet..buke etj.etj.
Une nuk vuaj per buke....por ka njerez qe vuajne...e di qe as ti nuk vuan se te mban shteti anglezz...e ata qe nuk e kane kete mundesi??...
Ku e di ti qe me mban shteti anglez?????? kujdes pak!!
thjesht me erdhi per te qesh se u permned buka ne nje fjali per dashurine, relax, nuk po thote kush qe vuan per buke..
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Te hollon nivelin e gjakut te kthehet ne kos kur ste ecen [You must be registered and logged in to see this image.]
CuN@BosS/- WebMaster
- Vendbanimi : - Shijak -Albania
Postime : 6010
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/01/2009
Mosha : 42
Hobi : + Programator @ iNfO!-
Dhimbja..e bukur-dhe e nevojshem???
S'besoji...ku ka njeri qe vun per qefii allahile..
S'besoji...ku ka njeri qe vun per qefii allahile..
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
se mos genjen e me shan bre? [You must be registered and logged in to see this image.]
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Joo..s'kam pse me te sha..ani publik ncukk
Emona- WebMaster
Gjinia :
[You must be registered and logged in to see this image.] Jo bre mendova ashtu se Besa tha ne teme qe shqiptaret e Kosoves me ata te Shqipnis shahen ne internet... [You must be registered and logged in to see this image.]
Megjiithate, kush shahen shume duhen ... [You must be registered and logged in to see this image.]
Megjiithate, kush shahen shume duhen ... [You must be registered and logged in to see this image.]
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
:[LoL]: ...Kushh te tha qe duhen se??
Nuk jam nga ata qe i perkasin asaj kategorie qe shajn...
Nuk jam nga ata qe i perkasin asaj kategorie qe shajn...
Emona- WebMaster
Gjinia :
Leo_uk shkruajti:[You must be registered and logged in to see this image.] Jo bre mendova ashtu se Besa tha ne teme qe shqiptaret e Kosoves me ata te Shqipnis shahen ne internet... [You must be registered and logged in to see this image.]
Kam then Leo po nuk eshte tema ketu per ate a.
Besa- Princeshë
Gjinia :
Dhimbje e bukur dhe e nevojshme?Jo se mendoj ashtu.Por per nje gje eshte e vertete.Kur humbasim dashurin,atehere e kuptojm vleren reale.
Shkembi- V.I.P Anëtarë
- Postime : 9500
Gjinia :
Anëtarësuar : 17/10/2011
Mosha : 43
Ne disa aspekte mendoj se po por doja te thoja qe nuk ka krahasim me dhimbje tjeter sado te forta mund te jene... e dashurise dhemb me shume...!
eGo0sTyle- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Toronto, Canada
Postime : 350
Gjinia :
Anëtarësuar : 25/03/2011
Mosha : 37
Hobi : Hacking
Eshte e dhimbshme,por jo e nevojshme te lotosh dhe te vuash per dike qe se meriton.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Hmm nuk eshte dhimbje qe mundet ti pelqej dikujt po eshte dhimbje e pasherueshme nganjehere njeriu vuan aq shume saqe nuk e kalon shum lehte
Similar topics
» Eshte dashuria qe e shkateron njeriun apo kontravese eshte?
» Dashuria është një gjë shumë e bukur... por edhe e çuditshme gjithashtu. Më poshtë janë 25 fakte rreth dashurisë.
» Cila dhimbje eshte me e forte....
» Dhimbja - Ky material është kryesisht për dhimbjen fizike.
» A mendoni se bashkjetesa eshte e domosdoshme!C'eshte ajo?
» Dashuria është një gjë shumë e bukur... por edhe e çuditshme gjithashtu. Më poshtë janë 25 fakte rreth dashurisë.
» Cila dhimbje eshte me e forte....
» Dhimbja - Ky material është kryesisht për dhimbjen fizike.
» A mendoni se bashkjetesa eshte e domosdoshme!C'eshte ajo?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi