Në udhëkryq të jetës time
2 posters
Faqja 1 e 1
Në udhëkryq të jetës time
Asgjë më nuk ishte e njejtë gjithcka kishte marrë një hije të rëndë dhe nuk mund t'a duroja jetën,pse vallë më dukej jeta tillë,më ishte bërë vërtet një udhëkryq dhe nuk kishte asnjë shenjë prë të më drejtuar.I lutesha Zotit që të paktën shenjën më të vogël të ma dërgonte edhe nëse do ishte vetëm një pikë e zakonshme,për mua mjaftonte vetëm kjo që t'ia filloja një dickaje të re sepse isha lodhur nga të ndenjurit me një vend,pa bërë asgjë e me shumë rrugë para vetes.
Kjo që në fillim për mua ishte bërë fatkeqësi,fillova t'a kuptoj se ishte në të miren time dhe se kjo me të vërtet duhej të ndodhte në mënyrë që t'a kuptoja se unë kot isha ndalur në një vend,kur para vetes i kisha gjithë ato zgjidhje,dhe se cilëndo zgjidhje që do t'a bëja,do të ishte e mirë sepse do t'ia filloja dickaje që ishte mbështjellë në harmoni edhe pse udhëkryqi ishte shumë hetues,por që paska qenë shumë e lehte për t'a kaluar duhet vetëm një mendje e qetë sepse nuk është e lehtë kur bëhet fjalë për jetën tënde.
Kjo që në fillim për mua ishte bërë fatkeqësi,fillova t'a kuptoj se ishte në të miren time dhe se kjo me të vërtet duhej të ndodhte në mënyrë që t'a kuptoja se unë kot isha ndalur në një vend,kur para vetes i kisha gjithë ato zgjidhje,dhe se cilëndo zgjidhje që do t'a bëja,do të ishte e mirë sepse do t'ia filloja dickaje që ishte mbështjellë në harmoni edhe pse udhëkryqi ishte shumë hetues,por që paska qenë shumë e lehte për t'a kaluar duhet vetëm një mendje e qetë sepse nuk është e lehtë kur bëhet fjalë për jetën tënde.
Besa- Princeshë
- Vendbanimi : Ne zemren e trojeve shqipatre
Postime : 1402
Gjinia :
Anëtarësuar : 15/10/2011
Mosha : 38
Hobi : muzika,leximi
Re: Në udhëkryq të jetës time
Te zgjodha ty pasi ti me dhe dashuri atehere kur kisha nevoje,ndersa te tjeret me braktisen.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Boateng: Milani, ekipi i jetës time
» Fazat e jetës seksuale gjatë jetës, te meshkujt
» Shqipëria në udhëkryq
» Nese do te ishit ne nje udhekryq dhe do tu duhej te zgjidhnit midis...familjes dhe personit tuaj te zemres...cila do te ishte zgjedhja juaj...??!!!
» I remember the time when I was still a kid and ... ...
» Fazat e jetës seksuale gjatë jetës, te meshkujt
» Shqipëria në udhëkryq
» Nese do te ishit ne nje udhekryq dhe do tu duhej te zgjidhnit midis...familjes dhe personit tuaj te zemres...cila do te ishte zgjedhja juaj...??!!!
» I remember the time when I was still a kid and ... ...
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi