Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Shefi kontrollon vartësit nga shtëpia….përmes një roboti People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Shefi kontrollon vartësit nga shtëpia….përmes një roboti People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shefi kontrollon vartësit nga shtëpia….përmes një roboti

3 posters

Shko poshtë

Shefi kontrollon vartësit nga shtëpia….përmes një roboti Empty Shefi kontrollon vartësit nga shtëpia….përmes një roboti

Mesazh nga Aяtємιѕα Thu 27 Oct 2011 - 5:13

Shefi kontrollon vartësit nga shtëpia….përmes një roboti Roboti-300x224Tanimë duket më e thjeshtë për të mbajtur nën mbikëqyrje punëtorët. Një krijues lojrash kompjuterike zbuloi një mënyrë se si të punonte nga shtëpia e tij e të mbante një sy edhe tek të punësuarit e tij duke krijuar një robot të ngjashëm me veten. Sipërmarrësi i suksesshëm Richard Garriott ka krijuar robotin përmes të cilit vëzhgon skuadrën prej 25 personazh duke qëndruar në shtëpi. Teksa ndodhet në shtëpinë e tij në Nju Jork, Garriot mundet që përmes komandimit të robotit të shkojë pranë tavolinës së punës të secilit punonjës e të realizojë bisedë direkte me të me video dhe audio.
Aяtємιѕα
Aяtємιѕα
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Postime Postime : 10065
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/06/2011

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Shefi kontrollon vartësit nga shtëpia….përmes një roboti Empty Re: Shefi kontrollon vartësit nga shtëpia….përmes një roboti

Mesazh nga Tonii Thu 27 Oct 2011 - 12:11

dhe vartesit te ngren njeren dore lart te perthyejne gishterinte duke len vec gishtin e mesit dhe ta pershendesin
Tonii
Tonii
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 5860
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/12/2009

Shefi kontrollon vartësit nga shtëpia….përmes një roboti Empty Re: Shefi kontrollon vartësit nga shtëpia….përmes një roboti

Mesazh nga Anakonda Sat 31 Mar 2012 - 3:32

qenka nje kokrra e pertacit ky shefi qe se paska shokun
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi