Femrat jane me dembele ne parkimin e veturave
+10
Tonii
WebMaster
Durrsaku
Yll Qielli
EMI
Ariel
Aяtємιѕα
Darius
Eliz
kasperi
14 posters
Faqja 1 e 2
Faqja 1 e 2 • 1, 2
Femrat jane me dembele ne parkimin e veturave
[You must be registered and logged in to see this image.]Femrat jane me dembele ne parkimin e veturave
Gjithmonë ka qenë objekt debati: A janë gratë realisht më të këqija se burrat në parkim? Na vjen keq, por kjo është e vërtetë. Të dhënat që vijnë nga Britania thonë se një e treta e femrave që ngelin në provimin e patentës kanë dështuar në parkimin paralel. Dhe nëse këto shifra nuk ju bindin, në Gjermani një universitet ka testuar disa njerëz për të parkuar një Audi dhe ka zbuluar se femrave u duhen 20 sekonda më shumë për parkim. Shumë femra thonë se shkaku për këtë është gjoksi, që i pengon të manovrojnë. Kurse meshkujt dështojnë në testin e patentës për shkak se i japin makinës shpejt.
Gjithmonë ka qenë objekt debati: A janë gratë realisht më të këqija se burrat në parkim? Na vjen keq, por kjo është e vërtetë. Të dhënat që vijnë nga Britania thonë se një e treta e femrave që ngelin në provimin e patentës kanë dështuar në parkimin paralel. Dhe nëse këto shifra nuk ju bindin, në Gjermani një universitet ka testuar disa njerëz për të parkuar një Audi dhe ka zbuluar se femrave u duhen 20 sekonda më shumë për parkim. Shumë femra thonë se shkaku për këtë është gjoksi, që i pengon të manovrojnë. Kurse meshkujt dështojnë në testin e patentës për shkak se i japin makinës shpejt.
kasperi- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 19666
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi : trokitja ne dritare
Re: Femrat jane me dembele ne parkimin e veturave
Mund te jene dembele me parkimin por jane me te pergjegjshme se meshkujt ne timon
Eliz- I/e Regjistruar
- Postime : 388
Gjinia :
Anëtarësuar : 14/02/2011
Mosha : 34
:[LoL]: :[LoL]:Eliz shkruajti:Mund te jene dembele me parkimin por jane me te pergjegjshme se meshkujt ne timon
seshte e vertete ju beni me shume karambole se sa ne djemte
Darius- V.I.P Anëtarë
- Postime : 11502
Gjinia :
Anëtarësuar : 25/08/2010
po po genjeni mendjen ju :p
Eliz- I/e Regjistruar
Gjinia :
[You must be registered and logged in to see this image.] eliz kujdes mos te habit Darius[You must be registered and logged in to see this image.]
kasperi- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 19666
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi : trokitja ne dritare
jo i ka dhene provat qe vozit mire :)
Eliz- I/e Regjistruar
Gjinia :
Femrat nga natyra jan te durushme e te kujdesura rreth gjithckaje keshtu qe ky studimi siper ja ka fut kot me duket se sa ka durim nje femer ska mashkulli i cili me gjen me te vogel nervozohet e humb durimin e vetem llamos me goje..
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
20 sek me vone...po jane me te sakta...
une per vete jam precize...mos na shani se ju meshkujt beni me shume gabime dhe gervishni makinat me shume se femrat... hophooopi
une per vete jam precize...mos na shani se ju meshkujt beni me shume gabime dhe gervishni makinat me shume se femrat... hophooopi
fiks...ku ka me mir se kujdesi femerore...pastaj te hapin rruge te gjith...
EMI- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 9553
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/09/2011
Hobi : Te iki larg..
Hec pra te dal nje mashkull te bejm nje gar bash kush parkon me mire
Yll Qielli- I/e Regjistruar
- Postime : 3964
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/02/2011
Mosha : 39
ja se po dal une
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
ok. Hajd por je i sigurt se sjam keshu qulle uneDurrsaku shkruajti:ja se po dal une
Gjinia :
nuk thashe qe je qulle por nuk je si uneYll Qielli shkruajti:ok. Hajd por je i sigurt se sjam keshu qulle uneDurrsaku shkruajti:ja se po dal une
Durrsaku- Legjendë
Gjinia :
Qe te provojm aftesit per parking me te mire le te lem nje takim ke sheshi mer e makinen mos harro hahahahaDurrsaku shkruajti:nuk thashe qe je qulle por nuk je si uneYll Qielli shkruajti:ok. Hajd por je i sigurt se sjam keshu qulle uneDurrsaku shkruajti:ja se po dal une
Gjinia :
e fillojme nga makina e vogel deri te autobusi [You must be registered and logged in to see this image.]Yll Qielli shkruajti:Qe te provojm aftesit per parking me te mire le te lem nje takim ke sheshi mer e makinen mos harro hahahahaDurrsaku shkruajti:nuk thashe qe je qulle por nuk je si uneYll Qielli shkruajti:ok. Hajd por je i sigurt se sjam keshu qulle uneDurrsaku shkruajti:ja se po dal une
Durrsaku- Legjendë
Gjinia :
nuk mund te bej dicka qe se di nuk ngas atobuz vetem kurs dhe jam e sigur per aftesit e mia [724516]Durrsaku shkruajti:e fillojme nga makina e vogel deri te autobusi [You must be registered and logged in to see this image.]Yll Qielli shkruajti:Qe te provojm aftesit per parking me te mire le te lem nje takim ke sheshi mer e makinen mos harro hahahahaDurrsaku shkruajti:nuk thashe qe je qulle por nuk je si uneYll Qielli shkruajti:ok. Hajd por je i sigurt se sjam keshu qulle uneDurrsaku shkruajti:ja se po dal une
Gjinia :
eh a doje me bere prove me mua [You must be registered and logged in to see this image.]Yll Qielli shkruajti:nuk mund te bej dicka qe se di nuk ngas atobuz vetem kurs dhe jam e sigur per aftesit e mia [You must be registered and logged in to see this image.]Durrsaku shkruajti:e fillojme nga makina e vogel deri te autobusi [You must be registered and logged in to see this image.]Yll Qielli shkruajti:Qe te provojm aftesit per parking me te mire le te lem nje takim ke sheshi mer e makinen mos harro hahahahaDurrsaku shkruajti:nuk thashe qe je qulle por nuk je si uneYll Qielli shkruajti:ok. Hajd por je i sigurt se sjam keshu qulle uneDurrsaku shkruajti:ja se po dal une
Durrsaku- Legjendë
Gjinia :
Shi shi me duhet te mesoj dhe autobuzin tani
Gjinia :
hahhahahaha ate makine qe ke mesuar ti une e kam mesuar qe 14 vjecYll Qielli shkruajti:Shi shi me duhet te mesoj dhe autobuzin tani
Durrsaku- Legjendë
Gjinia :
kurse une 15 [724516]Durrsaku shkruajti:hahhahahaha ate makine qe ke mesuar ti une e kam mesuar qe 14 vjecYll Qielli shkruajti:Shi shi me duhet te mesoj dhe autobuzin tani
Gjinia :
pse te rre mendja ty amoreKle@Love shkruajti:Kush e tha kete ..
Durrsaku- Legjendë
Gjinia :
Hahahaha me rren mua pse makinen time kush ma parkegjon mua ti hahahaha
nuk them se sdi ti ta parkosh por ne pergjithesi femrat jane me te ngatheta se meshkujt ne timon nuk kane rreflekest e mashkullitKle@Love shkruajti:Hahahaha me rren mua pse makinen time kush ma parkegjon mua ti hahahaha
Durrsaku- Legjendë
Gjinia :
Sheshe sa deshire keni te dilni gjithmone nje shkall me siper hahaha iku ajo koha qe mashkulli i bente te gjitha tani femra po del ne koke per gjithcka hahaha
per cfare po del femra siper mashkullit ne krevat ndosta ndonje here po por ne raste te tjera kurreKle@Love shkruajti:Sheshe sa deshire keni te dilni gjithmone nje shkall me siper hahaha iku ajo koha qe mashkulli i bente te gjitha tani femra po del ne koke per gjithcka hahaha [You must be registered and logged in to see this image.]
Durrsaku- Legjendë
Gjinia :
Hahaha ncncnc pse te shkon mendja tek krevati ne gjithcka po del visi nuk eshte puna e krevatit po ne te gjitha anet femra eshte me e zgjuar se mashkull
klea je goce e zgjuar dhe une po te kujtoj se kush jane meshkujt ok por ne fund pranoje kur te lexosh keto renditjeKle@Love shkruajti:Hahaha ncncnc pse te shkon mendja tek krevati ne gjithcka po del visi nuk eshte puna e krevatit po ne te gjitha anet femra eshte me e zgjuar se mashkull
1 stilistet me te mire jane meshkuj
2 sportistet me te mire jane meshkuj
3 shkenceterat mer te mire jane meshkuj
4 muzikantet me te mire jane meshkuj
5 letraret me te mire jane meshkuj
6 guzhinieret me te mire jane meshkuj
7 psikologet me te mire jane meshkuj
8 guzhinieret me te mire jane meshkuj
9 kryetaret e shteteve jane meshkuj
Durrsaku- Legjendë
Gjinia :
Harrove kete te se... Hahahaha cna shkrive
Gjinia :
ka dhe me shume por spo me kujtohen tani per momentinYll Qielli shkruajti:Harrove kete te se... Hahahaha cna shkrive
Durrsaku- Legjendë
Gjinia :
ka ardh koha qe mashkulli e femra jan te barabart vetem ne fuqi ja kalon mashkulliDurrsaku shkruajti:ka dhe me shume por spo me kujtohen tani per momentinYll Qielli shkruajti:Harrove kete te se... Hahahaha cna shkrive
Gjinia :
degjo une nuk them qe sduhet te jene te barabarte por jane me te zgjuar meshkujt jane me intligjenteYll Qielli shkruajti:ka ardh koha qe mashkulli e femra jan te barabart vetem ne fuqi ja kalon mashkulliDurrsaku shkruajti:ka dhe me shume por spo me kujtohen tani per momentinYll Qielli shkruajti:Harrove kete te se... Hahahaha cna shkrive
Durrsaku- Legjendë
Gjinia :
mua me thoj meshkujt jan si peshku ku shofin krimb bjen ne grep nmos mat zgjuarsin me femrat se ketu ja u hedhimDurrsaku shkruajti:degjo une nuk them qe sduhet te jene te barabarte por jane me te zgjuar meshkujt jane me intligjenteYll Qielli shkruajti:ka ardh koha qe mashkulli e femra jan te barabart vetem ne fuqi ja kalon mashkulliDurrsaku shkruajti:ka dhe me shume por spo me kujtohen tani per momentinYll Qielli shkruajti:Harrove kete te se... Hahahaha cna shkrive
Gjinia :
nqs gjuan femra mashkulli do vete te bijen ne grep dhe nqs i pelqen rrin aty nqs jo iken pasi mbaron pune por mesa di une eshte mashkulli peshkatari meshkujt gjuajne per femra apo jo rralle ndodh e kundertaYll Qielli shkruajti:mua me thoj meshkujt jan si peshku ku shofin krimb bjen ne grep nmos mat zgjuarsin me femrat se ketu ja u hedhimDurrsaku shkruajti:degjo une nuk them qe sduhet te jene te barabarte por jane me te zgjuar meshkujt jane me intligjenteYll Qielli shkruajti:ka ardh koha qe mashkulli e femra jan te barabart vetem ne fuqi ja kalon mashkulliDurrsaku shkruajti:ka dhe me shume por spo me kujtohen tani per momentinYll Qielli shkruajti:Harrove kete te se... Hahahaha cna shkrive
Durrsaku- Legjendë
Gjinia :
Durrsaku shkruajti:klea je goce e zgjuar dhe une po te kujtoj se kush jane meshkujt ok por ne fund pranoje kur te lexosh keto renditjeKle@Love shkruajti:Hahaha ncncnc pse te shkon mendja tek krevati ne gjithcka po del visi nuk eshte puna e krevatit po ne te gjitha anet femra eshte me e zgjuar se mashkull
1 stilistet me te mire jane meshkuj
2 sportistet me te mire jane meshkuj
3 shkenceterat mer te mire jane meshkuj
4 muzikantet me te mire jane meshkuj
5 letraret me te mire jane meshkuj
6 guzhinieret me te mire jane meshkuj
7 psikologet me te mire jane meshkuj
8 guzhinieret me te mire jane meshkuj
9 kryetaret e shteteve jane meshkuj
Hahaha ke folur per disa qe po ju iken moda sepse njerezit kan filluar te behen stilist vete hahahaha ..Per shkencen jam dakort po jo edhe aq shume sepse edhe femra ka sa te duash shkencetare po ti lexon gjithmone interesin tend si mashkull hahahaha Psikolog ka edhe Psikologe .Guzhinjer ka edhe femra ..hahaha Kryetare shteti shikoj mire se ka edhe femra prandaj hahaha spo te jap te drejte plotesisht lale hahaha
nuk jane dembele por e len me aq ate pun sepse ne rastet me te mira e bejn keq fare parkimin madje duke goditur dhe makinat e tjera ne parkim e me mir e keni vajza qe nuk e parkoni fare se ngelet duke i nderruar stopet e sinjaleve cdo jave
Tonii- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5860
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/12/2009
O Toni kete e bejne e meshkujt madje me ka rastisur te shikoj vet disa prej tyre dhe shumica vine verdall neper rruge dersa te gjejne nje vend me te lirshem (te madh) qe ta vene lehte makinen pa u munduar e kete me 100 te shara se sduan te duken te pa afte ne timon...
Gjinia :
po ti ana pse ben keshtu bre ty te kam pare si parkon [You must be registered and logged in to see this image.]harrove kur ma theve fenerin e smartitAnna shkruajti:O Toni kete e bejne e meshkujt madje me ka rastisur te shikoj vet disa prej tyre dhe shumica vine verdall neper rruge dersa te gjejne nje vend me te lirshem (te madh) qe ta vene lehte makinen pa u munduar e kete me 100 te shara se sduan te duken te pa afte ne timon... [You must be registered and logged in to see this image.]
Maksi shkruajti:po ti ana pse ben keshtu bre ty te kam pare si parkon [You must be registered and logged in to see this image.]harrove kur ma theve fenerin e smartitAnna shkruajti:O Toni kete e bejne e meshkujt madje me ka rastisur te shikoj vet disa prej tyre dhe shumica vine verdall neper rruge dersa te gjejne nje vend me te lirshem (te madh) qe ta vene lehte makinen pa u munduar e kete me 100 te shara se sduan te duken te pa afte ne timon... [You must be registered and logged in to see this image.]
kujdes ti mos mi nxirr te pa larat ne shesh tani se... [@@@@@@]
Burrave sua pret truri e jeni e dembela e ka then e Naim Frasheri ore Pff mos me merz Pff mos me merz
Gjinia :
Faqja 1 e 2 • 1, 2
Similar topics
» Femrat jane si mollet ne peme. Me te mirat jane ne majen e pemes.
» Jane femrat shqiptare te bukura?!
» A jane te turpshme ne sex femrat Shqip ?
» A jane meshkujt me te zgjuar se femrat?
» Pse femrat janë aq 'gricëse' ndonjëherë?!
» Jane femrat shqiptare te bukura?!
» A jane te turpshme ne sex femrat Shqip ?
» A jane meshkujt me te zgjuar se femrat?
» Pse femrat janë aq 'gricëse' ndonjëherë?!
Faqja 1 e 2
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi