Femrat jane me dembele ne parkimin e veturave
+10
Tonii
WebMaster
Durrsaku
Yll Qielli
EMI
Ariel
Aяtємιѕα
Darius
Eliz
kasperi
14 posters
Faqja 2 e 2
Faqja 2 e 2 • 1, 2
Femrat jane me dembele ne parkimin e veturave
First topic message reminder :
[You must be registered and logged in to see this image.]Femrat jane me dembele ne parkimin e veturave
Gjithmonë ka qenë objekt debati: A janë gratë realisht më të këqija se burrat në parkim? Na vjen keq, por kjo është e vërtetë. Të dhënat që vijnë nga Britania thonë se një e treta e femrave që ngelin në provimin e patentës kanë dështuar në parkimin paralel. Dhe nëse këto shifra nuk ju bindin, në Gjermani një universitet ka testuar disa njerëz për të parkuar një Audi dhe ka zbuluar se femrave u duhen 20 sekonda më shumë për parkim. Shumë femra thonë se shkaku për këtë është gjoksi, që i pengon të manovrojnë. Kurse meshkujt dështojnë në testin e patentës për shkak se i japin makinës shpejt.
[You must be registered and logged in to see this image.]Femrat jane me dembele ne parkimin e veturave
Gjithmonë ka qenë objekt debati: A janë gratë realisht më të këqija se burrat në parkim? Na vjen keq, por kjo është e vërtetë. Të dhënat që vijnë nga Britania thonë se një e treta e femrave që ngelin në provimin e patentës kanë dështuar në parkimin paralel. Dhe nëse këto shifra nuk ju bindin, në Gjermani një universitet ka testuar disa njerëz për të parkuar një Audi dhe ka zbuluar se femrave u duhen 20 sekonda më shumë për parkim. Shumë femra thonë se shkaku për këtë është gjoksi, që i pengon të manovrojnë. Kurse meshkujt dështojnë në testin e patentës për shkak se i japin makinës shpejt.
kasperi- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 19666
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi : trokitja ne dritare
Re: Femrat jane me dembele ne parkimin e veturave
Anna shkruajti:O Toni kete e bejne e meshkujt madje me ka rastisur te shikoj vet disa prej tyre dhe shumica vine verdall neper rruge dersa te gjejne nje vend me te lirshem (te madh) qe ta vene lehte makinen pa u munduar e kete me 100 te shara se sduan te duken te pa afte ne timon... [You must be registered and logged in to see this image.]
o vajza nuk ka asgje te keqe te pranosh ate qe nuk di ta besh, dhe ju femrat dini vetem te ngisni makinat me kamio automatike dhe te ecni para mbrapa
se per parkime me ngrente mortja mua po e keni ber, ndoshta dhe e beni por duhen disa minuta psh sikur te isha ne makine me nje vajy do te vendosja ne momentin e parkimit nje cd me keng te preferuar do kalonte kenga e 1 e 2, 3,4,5,3,6,7,8,9, sa do te vinte dhe e 10 ajo do te parkonte dhe une Mooooosss
ku ma gjete tani kisha per te degjuar dhe kengen e fundit [You must be registered and logged in to see this image.]
Tonii- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5860
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/12/2009
1 stilistet me te mire jane meshkuj
2 sportistet me te mire jane meshkuj
3 shkenceterat mer te mire jane meshkuj
4 muzikantet me te mire jane meshkuj
5 letraret me te mire jane meshkuj
6 guzhinieret me te mire jane meshkuj
7 psikologet me te mire jane meshkuj
8 guzhinieret me te mire jane meshkuj
9 kryetaret e shteteve jane meshkuj
Aman de, pse beheni kaq shoviniste, listen e ke shume te vjeter, shumica e profesioneve jane kryesuar nga meshkujt sepse femres as nuk i eshte dhene mundesia te mirret me ato gjera pershkak se mashkulli ka kryesuar kete gje : diskriminimin gjinor.Fute edhe kete ne liste.Ndersa sot, koha eshte ndryshe,pranoni. Femra ka fuqine ne dore, dhe inteligjencen qe gjithmone ka pasur. ( ne pergjisthsi them, se ka edhe femra jo aq te shenderritshme :P ).E per kushinjere, gabim je plotesisht, gjithmone femra ka kryesur ate kategori.
Sa per temen, mendoj qe berja e gabimeve ne vozitje eshte fakti qe nuk praktikohet shume.Mos beni analizat me femra qe prekin makinen njehere ne jave, dhe kane frike te vozisin. Edhe kjo e dyta ndikon, faktori i frikes nga mjetet motorike. Por, numri i ketyre, nuk tejkalon numrin e shofereve te mira. :)_
Katniss- Princeshë
- Postime : 11002
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/02/2011
Hobi : Computer Science
Me te thene te drejten na e kalojne meshkujt per kete pune.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Nuk eshte ceshtje dembelizmi,eshte thjesht fakti qe ndonjeher nuk dine te parkojne ashtu sic duhet!
personalisht ja kam marre dore kesaj pjese,hahahhaha
personalisht ja kam marre dore kesaj pjese,hahahhaha
Gladiola- I/e Regjistruar
- Postime : 1230
Gjinia :
Anëtarësuar : 22/04/2012
Mosha : 35
Faqja 2 e 2 • 1, 2
Similar topics
» Femrat jane si mollet ne peme. Me te mirat jane ne majen e pemes.
» Jane femrat shqiptare te bukura?!
» A jane te turpshme ne sex femrat Shqip ?
» A jane meshkujt me te zgjuar se femrat?
» Pse femrat janë aq 'gricëse' ndonjëherë?!
» Jane femrat shqiptare te bukura?!
» A jane te turpshme ne sex femrat Shqip ?
» A jane meshkujt me te zgjuar se femrat?
» Pse femrat janë aq 'gricëse' ndonjëherë?!
Faqja 2 e 2
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi