Puthja e të famshmëve David e Viktoria
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Puthja e të famshmëve David e Viktoria
Çifti i të famshmëve, David dhe Victoria Beckham janë bërë sërish protagonistë. Të dy kanë qenë duke parë një ndeshje basketbolli të NBA midis LA Lakers dhe Denver Nuggets, kur puthja e shkëmbyer mes të dyve në një moment afrimiteti është transmetuar ‘live’ menjëherë në ekranin e madh të pallatit të sportit ku zhvillohej ndeshja, transmeton Top Channel.
Të dy, veçanërisht Victoria, janë ndjerë fillimisht të sikletosur, por më pas e kanë kaluar në mënyrë gazmore dhe me sportivitet këtë çast shumë të këndshëm për të tjerët të pranishëm në ndeshje. Ata e panë njëri-tjetrin në ekranin e madh ku zakonisht shënohen pikët, por që në vend të tyre ishte i zbukuruar me zemra të vogla dhe shkrimin ku lexohej “Më puth”.
David dhe Victoria e kaluan duke qeshur situatën dhe deshën s’deshën, e ndanë puthjen e tyre me 20 000 mijë të pranishmit e tjerë në ndeshjen e NBA. Çifti simpatik janë martuar në vitin 1999 dhe kanë sjellë në jetë katër fëmijë, tre djem dhe vajzën e tyre të vogël, e cila ka lindur rreth 1 vit më parë. David dhe Victoria gjithmonë arrijnë të tërheqin vëmendje kudo që janë; ajo me look-un e veçante dhe gjithmonë të kuruar në çdo detaj, ai si një futbollist shumë i talentuar, po edhe një mashkull simpatik dhe i adhuruar nga shumë femra, kështu që nuk kishte si të ndodhte ndryshe edhe këtë herë.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Puthja e të famshmëve David e Viktoria
he mor he se pade se cpo beni naj shkenc te madhe
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Këto janë hobit e disa prej të famshmeve
» David Beckham, mashkulli më seksi
» Lady Gaga shfaqet si Mbretëreshë Viktoria
» David Beckham dadoja e vajzës së tij
» David Arquette dashurohet sërish
» David Beckham, mashkulli më seksi
» Lady Gaga shfaqet si Mbretëreshë Viktoria
» David Beckham dadoja e vajzës së tij
» David Arquette dashurohet sërish
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi