Ja kush janë 10 aktorët më të paguar në Hollywood
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Ja kush janë 10 aktorët më të paguar në Hollywood
Aktorja e cila ka fituar më shumë gjatë vitit 2011 është Drew Barrymore. Ajo fiton shumë por filmat e saj nuk është se kanë sjellë shumë të ardhura. Filmi i 2009 "Everybody′s Fine" solli vetëm 16 milionë dollarë ndërsa "Lucky You" i vitit 2007 8 milion. Ajo ka luajtur në filma me buxhet 42 milionë të cilët kanë pasur të ardhura vetëm 32 milionë.
Eddie Murphy, i cili këtë vit do të drejtojë ceremoninë e ndarjes së çmimeve Oscar është aktori i dytë më i paguar në Hollywood. Filmat e tij “Doctor Dolitte” dhe “The Nutty Professor” kanë sjellë një fitim prej 250 milion dollar në të gjithë botën. Por vitet e fundit kuleta e tij duket se është zvogëluar.
Will Ferrell është i treti në listën e aktorëve më të paguar. Ai është një aktor që luan filma me super-buxhet por edhe që sjellin shumë fitime.
10 aktorët më të paguar të Hollywood-it:
1. Drew Barrymore
2. Eddie Murphy
3. Will Ferrell
4. Reese Witherspoon
5. Denzel Washingon
6. Nicolas Cage
7. Adam Sandler
8. Vince Vaughn
9. Tom Cruise
10. Nicole Kidman
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Ja kush janë 10 aktorët më të paguar në Hollywood
keto dy te fundit i njoh si fytyra sa per keto te tjeret tashi sapo ju lexova emrat
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Këta janë aktorët i urrejnë filmat e tyre
» Ish-Bukuroshët E Hollywood, Ja Si Janë Sot
» Koha për të kuptuar kush janë miq dhe kush interesaxhinj’
» Kush janë besimtarët?!
» Kush jane Kodiket e Shqiperise
» Ish-Bukuroshët E Hollywood, Ja Si Janë Sot
» Koha për të kuptuar kush janë miq dhe kush interesaxhinj’
» Kush janë besimtarët?!
» Kush jane Kodiket e Shqiperise
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi