Ja yjet që kanë inspiruar operimet plastike
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Ja yjet që kanë inspiruar operimet plastike
Yjet dhe pamja e tyre inspirojnë shumë vajza që t’u nënshtrohen intervenimeve kirurgjike, në mënyrë që të duken sa më të ngjashme me idhujt e tyre.
Natalie Portman
Si hunda më e kërkuar nga vajzat të cilat duan ta rregullojnë hundën e tyre përmes operimit estetik, është ajo e Natalie Portman, pasi konsiderohet si më e përkryera.
Mirëpo, përveç saj zgjedhin edhe hundën si të Emma Stone dhe Nicole Kidman. Hunda më e kërkuar nga meshkujt, është ajo e Jude Law, Josh Duhamel dhe Ben Affleck.
Anne Hathaway
Kur bëhet fjalë për sytë, femrat duan që të kenë sikurse ato të Anne Hathaway, pasi ekspertët i konsiderojnë më idealët. Pas saj vijnë sytë e Mila Kunis dhe Megan Fox. Meshkujt duan buzë si të Ashton Kutcher, Vigg Mortensen dhe Brad Pitt.
Scarlett Johansson
Tek buzët nuk ka befasi të mëdha. Femrat duan buzë sikur të Scarlet Johansson, Angelina Jolie dhe Christina Aguilera. Në anën tjetër, meshkujt duan buzë si të Ashton Kutcher, Brad Pitt dhe George Clooney.
Halle Berry
Mjekra më e preferuar e femrave, në ordinancat e kirurgëve plastikë, është ajo e Halle Berry-it. Pas saj vijnë ato të Keira Knightley dhe Jennifer Lopez. Ndërsa mjekrën e vërtetë sipas meshkujve, e kanë aktorët Jon Hamm, Johnny Depp dhe Robert Pattinson.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Ja yjet që kanë inspiruar operimet plastike
lum kush esht yll nga natyra apo me operacione plastike behen te gjitha
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Ku kanë përfunduar yjet e Beverly Hills?
» Enderrimtaret s'kane plan, kurse realistet s'kane vizion?!
» Pro apo kunder nderhyrjeve plastike?
» Big Mama: Ju rrëfej për operacionet plastike
» Pasojat dhe rreziqet e Operacioneve Plastike.
» Enderrimtaret s'kane plan, kurse realistet s'kane vizion?!
» Pro apo kunder nderhyrjeve plastike?
» Big Mama: Ju rrëfej për operacionet plastike
» Pasojat dhe rreziqet e Operacioneve Plastike.
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi