ALEANCAT mendimi juaj
+2
Anakonda
Durrsaku
6 posters
Faqja 1 e 1
ALEANCAT mendimi juaj
po e hap kete teme se dikur kam qene nje njeri qe per mireqenien e jetes kam pas hapur shume aleanca, por me kalimin e kohes fillova te reflektoj qe nuk ishte shoqeri por thjesht interes nga te dyja anet, e vertete eshte qe mund te fitosh dicka nga ana monetare dhe te kesh me shume mireqenie ne jete por ska me vend per shoqerine
ju si do vepronit ja vlen per te shkuar pas interesit ti shihni cdo njeri si aleat te mundshem dhe jo si mik?
ju si do vepronit ja vlen per te shkuar pas interesit ti shihni cdo njeri si aleat te mundshem dhe jo si mik?
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
Re: ALEANCAT mendimi juaj
Kam krijuar aleanca,por kane rezultuar false,pasi kur hynte leku ne mes te gjitha vraponin pas saj.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
aty ku ka aleancë nuk ka miqesi por aleanca jeton deri sa palët ne të e artikulojnë ineresat e tyre,ne aleancë nuk ka vend për veprime emocionale por për veprime racionale.Ndërsa miqesia bazohet parasegjithash ne respektin e ndersjell,dhembshuri te ndersjellë dhe solidarizim të pakushtezuar dhe dominojnë kryesisht raporte të ngrohta mes entiteteve,ndërsa sa i perket aleancave ato bazohen ne qëllimet dhe interesat e tyre te perbahkëta dhe mes palëve ne aleance dominojne raporte formale
imagjinata- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : në folenë e qyqes
Postime : 43
Gjinia :
Anëtarësuar : 29/07/2012
Hobi : leximi
Flasim per aleancat ne shoqeri qe behen edhe un me kalimin e kohes kam njohur nje shoqeri qe kur krijojne nje aleance te shpifur edhe per interes ajo shoqeri mua me neveritet edhe i heq vizen .Sot Aleancat behen nga interesi qe kan edhe jo nga shoqeria ska me aleance shoqerie te sinqert jan te paket ata shok apo shoqe qe te rrin besnik edhe shyqyr ne jeten time tani e shoh kush eshte i sinqert edhe kush jo edhe ne jeten virtuale shihet miku i vertet edhe ne kete forum kam gjetur disa qe jan me te vertet miq .
sot vet jeta eshte ber e tille...cdo gje shihet me interes ...jo se nuk ka shoqeri pa interes por ne pergjithsi te gjithe kshu po i lidhin sot shoqerit njerezit...jan me fat ato njerez qe kan nje shoqeri pa interes ....
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
Similar topics
» Mendimi juaj ?
» Mendimi juaj per bixhozin!
» Mendimi juaj mbi "krimin" dhe "ndëshkimin"!
» SHQIPERI -FRANCE ... mendimi juaj per rezultatin e ndeshjes !!!!!
» Mendimi juaj per bixhozin!
» SHQIPERI -FRANCE ... mendimi juaj per rezultatin e ndeshjes !!!!!
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi