Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Aksidenti në Tiranë, vdes një prej vajzave të plagosura  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Aksidenti në Tiranë, vdes një prej vajzave të plagosura  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aksidenti në Tiranë, vdes një prej vajzave të plagosura

2 posters

Shko poshtë

Aksidenti në Tiranë, vdes një prej vajzave të plagosura  Empty Aksidenti në Tiranë, vdes një prej vajzave të plagosura

Mesazh nga Aяtємιѕα Mon 21 Nov 2011 - 3:39

Aksidenti në Tiranë, vdes një prej vajzave të plagosura  Aksidenti-rr.elbasanitNjë aksident i rëndë ka ndodhur mbrëmjen e së dielës në Tiranë kur dy mjete janë përplasur ballë për ballë.

Mjetet e perplasura jane nje makine Mini Cooper me targa italiane që është goditur me forcë nga një BMW X6 me targa greke. Per pasoje ne vendngjarje u regjistruan tre te plagosur, dy vajza dhe nje djale. Nderkohe mengjesin e se henes, nje prej vajzave te plagosura, Brunilda Pinderi 27 vjec nderroi jete ne spital.

Ndërsa drejtuesi mjetit BMW X6, Ledio Ruçi, djali i deputetit Gramoz Ruçi, ka shpëtuar pa dëmtime prej jastëkëve të ajrit që e
Aksidente rrugore
Aksident rrugor në Kukës, një i vdekur
Lezhë, aksidentet, dy viktima
Aksidentet rrugore, një i vdekur, katër të lënduar
kanë mbrojtur. Ngjarja e frikshme ka shokuar kalimtarët. Pas përplasjes automjeti BMW X6 me targa greke ka goditur me forcë një kolonë përtej trotuarit duke ndalur kështu futjen e automjetit brenda një lokali Fast Food ku ndodheshin shumë persona.

Të parët që kanë vrapuar pas të dëmtuarve ishin kalimtarët që kanë njoftuar policinë dhe shërbimin e ambulancës.

Pak minuta më vonë në vendin e ngjarjes ku ndodhej edhe policia kanë mbërritur dy autoambulanca që kanë marrë edhe personat e plagosur. Ata janë shoqëruar për në Spitalin Ushtarak ku po ndiqen nga mjeket.

Ndërkohë, policia në vendin e ngjarjes nisi hetimet për këtë aksident që ndodhi në një orë ku trafiku është mjaft i rënduar si dhe në një zonë ku ka lëvizje të shumta edhe të kalimtarëve.

Policia ka bërë të ditur se në automjetin Mini Cooper ku nodheshin tre personat e plagosur janë dy vajza dhe një djalë që po marrin kurimet në spital. Ledio Ruçi është marrë në pyetje për aksidentin nga policia.
Aяtємιѕα
Aяtємιѕα
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Postime Postime : 10065
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/06/2011

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Aksidenti në Tiranë, vdes një prej vajzave të plagosura  Empty Re: Aksidenti në Tiranë, vdes një prej vajzave të plagosura

Mesazh nga Durrsaku Mon 21 Nov 2011 - 3:40

eshte hapur nje here kjo teme eshte brenda temes tjeter po me te njetin titull [724516]
Durrsaku
Durrsaku
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Durres
Postime Postime : 12675
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha Mosha : 47
Hobi Hobi : cigarja

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye