Gusto ne mardhenie shoqerore.
2 posters
Faqja 1 e 1
Gusto ne mardhenie shoqerore.
Kam fatin me te madh te njoh nje vajze nepermjet internetit. Kam mbetur pa fryme gojehapur tek lexoja fjalet e saja. Kam bere bene te mos e humbisja ate rast. Shikoj fotografine e saj ne shkembim te times dhe perseri ngela gojehapur nga shemtia trupore. Me falni per te shprehur ne kete menyre nga fjalori im me pak fjale. Mardheniet tani midis nesh nuk jane prishur ne te vertete.
Ne mos gaboj kushtet per simpatine dhe bukurine trupore jane me te theksuara per vajzat ndersa per djemte eshte bukuria e mendjes me teper se sa ajo trupore.
Jam i c'arkorduar prandaj dua te di kush eshte djali perfekt dhe kush goca perfekte perpara te i them asaj vajze me zemeren time te thyer se nuk mund te i pergjigjem me per shkak te kohes se paket qe me gjendet. Gjithashtu me jepni nje zgjidhje si mendoni ju. Experienca juaj do behet dhe imja ne te ardhmen.
Burimi i Temes Alb Forum.
Ne mos gaboj kushtet per simpatine dhe bukurine trupore jane me te theksuara per vajzat ndersa per djemte eshte bukuria e mendjes me teper se sa ajo trupore.
Jam i c'arkorduar prandaj dua te di kush eshte djali perfekt dhe kush goca perfekte perpara te i them asaj vajze me zemeren time te thyer se nuk mund te i pergjigjem me per shkak te kohes se paket qe me gjendet. Gjithashtu me jepni nje zgjidhje si mendoni ju. Experienca juaj do behet dhe imja ne te ardhmen.
Burimi i Temes Alb Forum.
Re: Gusto ne mardhenie shoqerore.
Jane si cke me te,pasi djemte te shohin nga ana trupore dhe jo nga sjellja.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Sa rendesi ka virgjeria, ne nje mardhenie cift?
» SA I RENDESISHEM ESHT SEXY NE NJE MARDHENIE ?
» Sms shoqerore....
» Kafsha shoqërore
» Besnikëria shoqërore
» SA I RENDESISHEM ESHT SEXY NE NJE MARDHENIE ?
» Sms shoqerore....
» Kafsha shoqërore
» Besnikëria shoqërore
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi