Romantizmi dhe shikimi, sekretet e joshjes
5 posters
Faqja 1 e 1
Romantizmi dhe shikimi, sekretet e joshjes
[You must be registered and logged in to see this image.]
(INFOSOT) - 29 Nëntor 2011, 14:01
Joshja është bërë prej romantizmit dhe shikime të thella. Dhe pikërisht për këtë ka një shpjegim shkencor.
Joshja është bërë prej romantizmit dhe shikime të thella. Dhe pikërisht për këtë ka një shpjegim shkencor. Keni kuptuar se për të fituar një partnere, darka e famshme nën driten e qirinjve është një klasikë me të cilën nuk gabon kurrë. Sipas ekspertëve të Stony Brook University të Neë York, errësira luan një rol të rëndësishëm. Ka një veçanti të kontakrit viziv mes dy të dashuruarve në këtë situatë dhe zakonisht duke mos pasur dritë, pupila e syve manifestohet me e dilatuar.
Kjo është një situatë tipike e eksitimit seksual. Por ka dhe më shumë. Dilatimi na lejon të "ndezim"zjarrin tek partneri, ja përse shohim një shikim të thellë në sytë e të dashurit tonë. Për të arritur në këtë përfundim sigurisht që janë bërë disa teste.
Me kopmjuter ështe marrë një imazh i një femre dhe është treguar nëse duke modifikuar vetëm pupilen e syve, duke e zmadhuar atë, femrat bëhen më joshëse. Sytë jane një ndër 5 shqisat e joshjes. Por është dhe një studim tjetër interesant për t'u cituar, ai i Universitetit te Torontos i cili është bërë disa vite më parë, transmeton ikub. Në këtë rast, ekspertët kishin treguar se femrat tërhiqeshin nga meshkuj me sy të mëdhenj, por vemendja e tyre ndryshon në baze të ovulimit.
(INFOSOT) - 29 Nëntor 2011, 14:01
Joshja është bërë prej romantizmit dhe shikime të thella. Dhe pikërisht për këtë ka një shpjegim shkencor.
Joshja është bërë prej romantizmit dhe shikime të thella. Dhe pikërisht për këtë ka një shpjegim shkencor. Keni kuptuar se për të fituar një partnere, darka e famshme nën driten e qirinjve është një klasikë me të cilën nuk gabon kurrë. Sipas ekspertëve të Stony Brook University të Neë York, errësira luan një rol të rëndësishëm. Ka një veçanti të kontakrit viziv mes dy të dashuruarve në këtë situatë dhe zakonisht duke mos pasur dritë, pupila e syve manifestohet me e dilatuar.
Kjo është një situatë tipike e eksitimit seksual. Por ka dhe më shumë. Dilatimi na lejon të "ndezim"zjarrin tek partneri, ja përse shohim një shikim të thellë në sytë e të dashurit tonë. Për të arritur në këtë përfundim sigurisht që janë bërë disa teste.
Me kopmjuter ështe marrë një imazh i një femre dhe është treguar nëse duke modifikuar vetëm pupilen e syve, duke e zmadhuar atë, femrat bëhen më joshëse. Sytë jane një ndër 5 shqisat e joshjes. Por është dhe një studim tjetër interesant për t'u cituar, ai i Universitetit te Torontos i cili është bërë disa vite më parë, transmeton ikub. Në këtë rast, ekspertët kishin treguar se femrat tërhiqeshin nga meshkuj me sy të mëdhenj, por vemendja e tyre ndryshon në baze të ovulimit.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Romantizmi dhe shikimi, sekretet e joshjes
prandaj u shtu aq shume popullsia ne kohen qe skishim drita ne shqiperi
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
rri ti reee mos fol kshu per bashkvuajtesit e vendit tat
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
ahahahhahhah ishin pa drita dhe pa ngrohje :P rrisnin popullsin ne raste rreziku nqs i sulmonte armiku :P :D
EpiKada- Princeshë
- Vendbanimi : Cteduhetty
Postime : 5045
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/10/2010
Hobi : Kelion
Prandaj jane shtuar dashurite keto kohet e fundit.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» 8 sekretet e joshjes...
» 8 sekretet e joshjes
» Pse romantizmi është më i theksuar te seksi femër?!
» Horoskopi i Joshjes
» Tentativat e gabuara te joshjes
» 8 sekretet e joshjes
» Pse romantizmi është më i theksuar te seksi femër?!
» Horoskopi i Joshjes
» Tentativat e gabuara te joshjes
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi