Britney, feston 30-vjetorin mbi akull
3 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Britney, feston 30-vjetorin mbi akull
Si një prej yjeve më të mëdha të muzikës ndërkombëtare, Britney Spears mund të kishte zgjedhur një shumë aktivitete të ndryshme për të festuar 30-vjetorin e lindjes.
Megjithatë, këngëtarja zgjodhi të mos festonte, duke kaluar mbrëmjen në patinazh mbi akull, së bashku me të dashurin e saj, Jason Trawick.
Nëna e dy fëmijëve u fotografua shumë e pasigurt me patinat e saj, duke i kërkuar Jason vazhdimisht ndihmë që të mos e lejonte të rrëzohej.
Në një intervistë për një revistë amerikane, Britney kishte lajmëruar plane krejtësisht të ndryshme për datëlindjen e saj. “Mendoj se sa më shumë rritesh, aq më e zgjuar bëhesh. Jam shumë e lumtur për 30-vjetorin dhe kam ndërmnd të bëj diçka me të vërtetë spektakolare”.
Megjithatë, këngëtarja zgjodhi të mos festonte, duke kaluar mbrëmjen në patinazh mbi akull, së bashku me të dashurin e saj, Jason Trawick.
Nëna e dy fëmijëve u fotografua shumë e pasigurt me patinat e saj, duke i kërkuar Jason vazhdimisht ndihmë që të mos e lejonte të rrëzohej.
Në një intervistë për një revistë amerikane, Britney kishte lajmëruar plane krejtësisht të ndryshme për datëlindjen e saj. “Mendoj se sa më shumë rritesh, aq më e zgjuar bëhesh. Jam shumë e lumtur për 30-vjetorin dhe kam ndërmnd të bëj diçka me të vërtetë spektakolare”.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Britney, feston 30-vjetorin mbi akull
e kam fiksim kete kengetare
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
Re: Britney, feston 30-vjetorin mbi akull
kjo duket si 20 vjecare dhe jo si 30 vjecare
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Politika feston e ndarë 99-vjetorin e pavarësisë
» Aktori Robert Ndrenika feston sot 70 vjetorin
» Feston 105-vjetorin gruaja që duhet të vdiste foshnje
» Familja Cruise argëtohet mbi akull
» Arian Çani feston 45-vjetorin, puthje të çmendura me gruan
» Aktori Robert Ndrenika feston sot 70 vjetorin
» Feston 105-vjetorin gruaja që duhet të vdiste foshnje
» Familja Cruise argëtohet mbi akull
» Arian Çani feston 45-vjetorin, puthje të çmendura me gruan
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi