Bleona lë nën hije Kimin
5 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Bleona lë nën hije Kimin
Këngëtarja e talentuar dhe mjaftë e suksesshme, krijuesja e hitit “Magnetic”, Bleona Qereti është pjesëmarrëse e shumë eventeve të mëdha Amerikane.
Ajo së fundmi ka qenë pjesë e evenimentit “Angel Ball”,eveniment ky që u mbajt në New York dy ditë më parë.
Bleona shkëlqeu edhe përballë Kim Kardashian-it, femër kjo shumë e suksesshme në botën e showbiz-it. (tema)/ekonomisti/
Ajo së fundmi ka qenë pjesë e evenimentit “Angel Ball”,eveniment ky që u mbajt në New York dy ditë më parë.
Bleona shkëlqeu edhe përballë Kim Kardashian-it, femër kjo shumë e suksesshme në botën e showbiz-it. (tema)/ekonomisti/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Bleona lë nën hije Kimin
he he he ,,, sa ka ec kjo goce ...............
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
Меrr njeren, perplas per tjetren... tipa te padurueshem,shume buje per asgje!
Katniss- Princeshë
- Postime : 11002
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/02/2011
Hobi : Computer Science
e ke thone tamon ,my teacher ..por ka nje ndryshim ,,e para ben film me pase sukses.. e kim kardashia ,,e bon filmin per qef ,, se e ka suksesin ...Calliope shkruajti:Меrr njeren, perplas per tjetren... tipa te padurueshem,shume buje per asgje!
gjithsesi aty aty jane qe te dyja
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
Disa thjesh nuk ngopen me te qenurit qender te vemnedjes!!
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
kur te vere ne gisht unazen 2 milion dollareshe atehere eshte bere si kimi bleona
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
dajti modh shkruajti:e ke thone tamon ,my teacher ..por ka nje ndryshim ,,e para ben film me pase sukses.. e kim kardashia ,,e bon filmin per qef ,, se e ka suksesin ...Calliope shkruajti:Меrr njeren, perplas per tjetren... tipa te padurueshem,shume buje per asgje!
gjithsesi aty aty jane qe te dyja
Ke te drejte, te pakten kjo e jona ka pretekst arrtje qe don ti beje ne karriere,dhe nuk ka kaluar akoma ne ektremitet si kjo e shitura tjeter.
Sinqerisht, jane nje familje qe nuk sherbejne per asgje, pa pik turpi e merzie publikojne jeten e tyre para miliona shikuesve.Dhe pastaj, japin intervista ,se duan privatsi .Privatsi ????
Se di, teper njerez koti me duken... Garbage !
Michael Bubble gjate nje koncerti tani afer, i tha publikut qe ka ftuar nje njeri special, dhe u tha : Ladies and gentlemen ,Kim Kardashian !! Pastaj duke qeshur u tha , I'm just kidding, that bitch won't dare to come on my stage! (dicka te tille)
Cte besh, ka njerez qe shohin te tilla berlloqe...
Katniss- Princeshë
- Postime : 11002
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/02/2011
Hobi : Computer Science
siesi qe te fitojn vemendjen e gazetave dhe te behen te famshem....
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Art i mrekullueshëm me hije
» Bleona: E dua Shqipërinë
» Bleona: Jam krenare që jam shqiptare
» Bleona: Jam më e bukura në Hollivud
» Bleona, do të performojë për homoseksualët
» Bleona: E dua Shqipërinë
» Bleona: Jam krenare që jam shqiptare
» Bleona: Jam më e bukura në Hollivud
» Bleona, do të performojë për homoseksualët
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi