Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Xhenifer Lopez, seksi edhe 42-vjeçe, fotot e klipit të ri People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Xhenifer Lopez, seksi edhe 42-vjeçe, fotot e klipit të ri People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Xhenifer Lopez, seksi edhe 42-vjeçe, fotot e klipit të ri

2 posters

Shko poshtë

Xhenifer Lopez, seksi edhe 42-vjeçe, fotot e klipit të ri Empty Xhenifer Lopez, seksi edhe 42-vjeçe, fotot e klipit të ri

Mesazh nga Emona Tue 13 Dec 2011 - 7:01

Xhenifer Lopez, seksi edhe 42-vjeçe, fotot e klipit të ri 48

SHBA, 13 dhjetor 2011, NOA-Këngëtarja amerikane, Xhenifer Lopez është një mga femrat më seksi edhe në moshën 42-vjeçare. Në videon e fundit që ka regjistruar, Lopez shfaqet në formën më të mirë fizike.

Kënga “The Hardest Ever” ka mjaft skena kërcimi, ku Lopez shfaqet me veshje mjaft provokuese dhe tregon format e trupit të saj. Fotot e klipit të këngës, i cili ende nuk është hedhur në treg, flasin se këngëtarja do ketë sukses të fansat jo vetëm për zërin e saj, por edhe për trupin.

Pas ndarjes nga burri Mark Antony, Lopes është duke jetuar një histori romantike me një prej balerinëve të saj disa herë më të ri në moshë.

a.k/NOA
Xhenifer Lopez, seksi edhe 42-vjeçe, fotot e klipit të ri 174

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Xhenifer Lopez, seksi edhe 42-vjeçe, fotot e klipit të ri Empty Re: Xhenifer Lopez, seksi edhe 42-vjeçe, fotot e klipit të ri

Mesazh nga Anakonda Wed 9 May 2012 - 1:01

si nuk plaket kurre kjo mi
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time