Gabimet, ngjitëse tek njerëzit me lidhje të forta
2 posters
Faqja 1 e 1
Gabimet, ngjitëse tek njerëzit me lidhje të forta
PISA- Të gjithë e dinë se gabimet janë ngjitëse. Një njeri e nis dhe të tjerët e imitojnë.
Nuk ishte vërtetuar deri tani, por është e vërtetë që gabimet, apo sjelljet e ndryshme emocionale transmetohen më shpesh, apo përsëriten mes personave që kanë një lidhje empatie mes tyre: miq, kolegë, cift. Etj.
Teoria e gabimeve (ngjitëse) u përdor për herë të parë, pas një studimi të kryer nga Ivan Norscia dhe Elisabetta Palagi, nga Universiteti i Pizës "Instituti i Shkencave dhe teknologjive (ISTC-CNR) në Romë, botuar në gazetën “PlosOne”.
(ma.ar/BalkanWeb)
Nuk ishte vërtetuar deri tani, por është e vërtetë që gabimet, apo sjelljet e ndryshme emocionale transmetohen më shpesh, apo përsëriten mes personave që kanë një lidhje empatie mes tyre: miq, kolegë, cift. Etj.
Teoria e gabimeve (ngjitëse) u përdor për herë të parë, pas një studimi të kryer nga Ivan Norscia dhe Elisabetta Palagi, nga Universiteti i Pizës "Instituti i Shkencave dhe teknologjive (ISTC-CNR) në Romë, botuar në gazetën “PlosOne”.
(ma.ar/BalkanWeb)
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Gabimet, ngjitëse tek njerëzit me lidhje të forta
tpakten nga kta gabime e mson dicka jo si disa qe hiqen si perfekt kur nrealitet jan cop cop
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Cmendim keni për lidhjet e fshehta? Pse ka lidhje të tilla? Me cfarë syri i shohin të tjerët këto lidhje?
» Cmendim keni për lidhjet e fshehta ??? Pse ka lidhje të tilla? Me cfarë syri i shohin të tjerët këto lidhje??
» Semundjet Ngjitese
» Sëmundje ngjitëse seksuale 1
» Femrat, ja si duhet të bëhen më të forta
» Cmendim keni për lidhjet e fshehta ??? Pse ka lidhje të tilla? Me cfarë syri i shohin të tjerët këto lidhje??
» Semundjet Ngjitese
» Sëmundje ngjitëse seksuale 1
» Femrat, ja si duhet të bëhen më të forta
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi