Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Çifti i stilimeve të ëndrrave, Rihanna dhe Armani People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Çifti i stilimeve të ëndrrave, Rihanna dhe Armani People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Çifti i stilimeve të ëndrrave, Rihanna dhe Armani

2 posters

Shko poshtë

Çifti i stilimeve të ëndrrave, Rihanna dhe Armani Empty Çifti i stilimeve të ëndrrave, Rihanna dhe Armani

Mesazh nga Emona Thu 15 Dec 2011 - 1:18

Një duo fantastike sapo është krijuar. Diva e muzikës Rihanna ka vendosur që të bashkëpunojë me Armani-n për të hedhur në treg një koleksion të ri veshjesh.

Rihanna gjatë bashkëpunimit të saj me firmën më të sukseshme në fushën e modës Emporio Armani, ka përfshirë edhe disa veshje që shkojnë shumë për shtat me tipin e saj.Çifti i stilimeve të ëndrrave, Rihanna dhe Armani Rihanna-armaniRroba për një rock-star të vërtetë. Ndër stilimet e saj është nje xhaketë lëkure e cila kushton 995 dollarë.

“Unë gjithmonë e kam adhuruar stilin e Z.Armani. Ne bashëpunuam për të krijuar disa veshje unike dhe moderne,” është shprehur këngëtarja.

Me siguri ky koleksion do të shitet me shpejtësinë e erës pasi, le të jemi të sinqertë, çdokush nga ne do të dëshironte të kishte në garderobën e tij disa rroba të stiluara nga Rihanna & Armani! (LajmeShqip.com)

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Çifti i stilimeve të ëndrrave, Rihanna dhe Armani Empty Re: Çifti i stilimeve të ëndrrave, Rihanna dhe Armani

Mesazh nga Anakonda Sun 6 May 2012 - 5:28

epo esht nje kombinim i perkryer
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time