Çifti i stilimeve të ëndrrave, Rihanna dhe Armani
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Çifti i stilimeve të ëndrrave, Rihanna dhe Armani
Një duo fantastike sapo është krijuar. Diva e muzikës Rihanna ka vendosur që të bashkëpunojë me Armani-n për të hedhur në treg një koleksion të ri veshjesh.
Rihanna gjatë bashkëpunimit të saj me firmën më të sukseshme në fushën e modës Emporio Armani, ka përfshirë edhe disa veshje që shkojnë shumë për shtat me tipin e saj.Rroba për një rock-star të vërtetë. Ndër stilimet e saj është nje xhaketë lëkure e cila kushton 995 dollarë.
“Unë gjithmonë e kam adhuruar stilin e Z.Armani. Ne bashëpunuam për të krijuar disa veshje unike dhe moderne,” është shprehur këngëtarja.
Me siguri ky koleksion do të shitet me shpejtësinë e erës pasi, le të jemi të sinqertë, çdokush nga ne do të dëshironte të kishte në garderobën e tij disa rroba të stiluara nga Rihanna & Armani! (LajmeShqip.com)
Rihanna gjatë bashkëpunimit të saj me firmën më të sukseshme në fushën e modës Emporio Armani, ka përfshirë edhe disa veshje që shkojnë shumë për shtat me tipin e saj.Rroba për një rock-star të vërtetë. Ndër stilimet e saj është nje xhaketë lëkure e cila kushton 995 dollarë.
“Unë gjithmonë e kam adhuruar stilin e Z.Armani. Ne bashëpunuam për të krijuar disa veshje unike dhe moderne,” është shprehur këngëtarja.
Me siguri ky koleksion do të shitet me shpejtësinë e erës pasi, le të jemi të sinqertë, çdokush nga ne do të dëshironte të kishte në garderobën e tij disa rroba të stiluara nga Rihanna & Armani! (LajmeShqip.com)
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Çifti i stilimeve të ëndrrave, Rihanna dhe Armani
epo esht nje kombinim i perkryer
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Megan Fox ylli i kozmetikës Armani për Krishtlindje
» E kuqja befasuese e Giorgio Armani-t , Pranverë-verë 2016
» Fjalori i endrrave
» Burgu i ëndrrave (Foto)
» Kreu Showbiz Çifti Jolie-Pitt shndërrohen në një kostum Halloween-i Çifti Jolie-Pitt shndërrohen në një kostum Halloween-i
» E kuqja befasuese e Giorgio Armani-t , Pranverë-verë 2016
» Fjalori i endrrave
» Burgu i ëndrrave (Foto)
» Kreu Showbiz Çifti Jolie-Pitt shndërrohen në një kostum Halloween-i Çifti Jolie-Pitt shndërrohen në një kostum Halloween-i
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi